AnnonceLuk annonce
´Vi synes jo faktisk at det er værd at prale med´

10-12-2018

Folketingsmedlem Rasmus Horn Langhoff (A) fik en rundvisning i Sundheds- og Akuthuset af genoptræningschef og administrator for huset, Jette Stobbe Olesen. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Folketingsmedlem Rasmus Horn Langhoff var mandag formiddag på besøg på Sundheds- og Akuthuset i Kalundborg. ”Det var det rigtige at gøre den gang,” siger politikeren.

Det sidste halve år har folketingsmedlem Rasmus Horn Langhoff (A) hevet hver mandag ud af den normale kalender og brugt tiden til at tage rundt i valgkredsen for at opleve livet uden for Christiansborg.

Via sin Facebookside har Rasmus Horn Langhoff taget imod gode forslag til hvad der kunne være en mulighed til et besøg, og mandag var han så inviteret til Sundheds- og Akuthuset i Kalundborg. Invitationen var kommet fra kommunalbestyrelsesmedlemmerne Gunver Jensen (A) og Kirsten Rask (A).

Rasmus Horn Langhoff fik en guidet rundvisning af genoptræningschef og administrator for huset, Jette Stobbe Olesen, som viste rundt og fortalte om de mange muligheder borgerne har i huset. Der arbejder mellem 65 og 80 medarbejdere i Sundheds- og Akuthuset.

Den lokalvalgte folketingspolitiker var, første gang på besøg i Sundheds- og Akuthuset lige da det var åbnet for snart fem år siden, og er ikke i tvivl om at det var den rigtige løsning den gang.

”Det har krævet en kamp at få det her hus i sin tid, men det er godt at se at det stadigvæk fungerer, at det var det rigtige at gøre den gang,” sagde Rasmus Horn Langhoff efter besøget.

”Vi synes jo faktisk at det er værd at prale med, derfor skal han se det, det er en god historie at der er så godt et samarbejde mellem regionen og kommunen og at man bliver ved med at udvikle tilbuddene til borgerne,” sagde Gunver Jensen.

Efter besøget på Sundheds- og Akuthuset gik turen videre til Odincentret i Høng hvor Rasmus Horn Langhoff skulle se en akutstue og derefter videre til lægehuset i Høng, hvor der blev orientret om ordningen med plejehjemslæge.Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0