AnnonceLuk annonce
Vi skal samle kræfterne i Kalundborg

05-08-2020

Mei Kanstrup er ny aktivitetskoordinator for Vores Kalundborg. Foto: Gitte Korsgaard.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Mei Kanstrup har netop overtaget jobbet som aktivitetskoordinator for Vores Kalundborg efter Anita Winther.

Mei Kanstrup er 50 år og opvokset i Køge. Hun er uddannet inden for handel og udvikling af turisme, og har gennem tiden arbejdet med mange forskellige ting, herunder salg, administration og events. Hun har bl.a. arbejdet og boet seks år i Frankrig, hvor hun arbejdede med salg af danske produkter til store supermarkedskæder. Her lavede hun events med flere store danske fødevarefirmaer og for konsulatet i Marseilles. Hun bor i dag i Værslev sammen med sin kæreste. Ydermere har Mei Kanstrup visioner for Kalundborg, og hun mener, at kalundborgenserne skal samle kræfterne, og blive stærkere, for der er rigtig meget at byde på.

Efter kl. 16

Mei Kanstrup vil gerne se mere på, hvad man kan gøre for byens handelsliv, men også på, hvad der mangler efter kl. 16, for hun er ikke i tvivl om, at man er dygtig til erhverv og industri herude, men der mangler nogle ting.

”Vi er sindssygt dygtige til industri i Kalundborg Kommune, men vi kan også tilbyde andet, og det skal vi blive bedre til. Der mangler nogle tilbud efter kl. 16. Der mangler lidt stemning. Det skal være hyggeligt at tage op i byen, spise mad eller høre noget musik. Vi skal samle kræfterne, og blive stærkere. Der er så meget, der kan tiltrække i centrum, men også i yderområderne af kommunen. Derudover ville jeg også rigtig gerne have de forskellige steder i midtbyen koblet bedre sammen. Det er heller ikke nok, at der kun er et job. Vi skal sørge for, at Kalundborg er et dejligt sted at flytte til ikke kun pga. erhverv og industri. Jeg ved det fra mig selv, da jeg jo er tilflytter, og har gjort mig mange tanker herom allerede,” fortæller hun.

God service og sansespil

Mei Kanstrup er klar over, at mange butikker i dag er truet af nethandlen, men hun mener også, at de fysiske butikker kan noget, som web-butikkerne ikke kan. 

”Udover at servicen selvfølgelig skal være god, er det også vigtigt at huske på, at man kan påvirke sanserne i en fysisk butik. Der er mange ting, der kan være medvirkende til, at folk føler sig godt tilpas i en butik og har lyst til at gå derind. Belysning, duft, musik osv. Derudover skal man måske tænke mere i, at man kan koble flere forretninger sammen, fx bøger og kaffe – blot tænkt som eksempel, som man ser det mange steder i udlandet og mere og mere herhjemme også,” siger hun.

Endelig påpeger Mei Kanstrup også, at det er vigtigt, at få kommunikeret ud, hvad der foregår i Kalundborg - til borgerne, men også til turisterne: ”Vi skal formidle tydeligt ud, hvad der foregår og hvornår. Derudover er der så mange ildsjæle herude, og dem skal vi have i samspil. De er så vigtige for det lokale liv. Det er jo det lokale islæt, passionen bag det, du laver, der skal drive det frem, og folk vil netop gerne opleve det lokale."

Brian Sønder Andersen, der deler formandsposten for Vores Kalundborg med Glenn Swärd, fortæller, at de hos Vores Kalundborg er glade for, at Mei Kanstrup nu er med på holdet. 

”Vi er meget glade for, at Mei har taget teten. Vi glæder os meget til at komme i gang, men giver lige Mei lidt tid til at sætte sig ind i det hele,” fortæller han. 

Mei Kanstrup er allerede påbegyndt det nye job som aktivitetskoordinator for Vores Kalundborg, hvor hun primært vil have kontor i Kalundborgegnens Erhvervsråds lokaler i Bredgade i Kalundborg.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0