AnnonceLuk annonce
”Vi skal ikke blot være græs, der svajer i vinden”

25-10-2019

Torsdag aften var der foredrag med Jeppe Søe på Kalundborg Friskole. Foto: Klaus Vig Ødegaard.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Torsdag aften var der Friskoleaften på Kalundborg Friskole, hvor journalist og foredragsholder Jeppe Søe underholdte de godt 80 fremmødte på bedste vis.

Kalundborg Friskole var torsdag aften vært for et inspirerende aften, hvor journalist og foredragsholder Jeppe Søe fortalte om en medieskabt virkelighed med udgangspunkt i dagsaktuelle eksempler. Ligesom han snakkede omautenticitet, og om at stå ved sin mening. 

Skoleleder på Kalundborg Friskole René Tholander fortæller, at det er det mest velbesøgte arrangement, de har haft indtil nu. Friskole aftenen afholdes én gang om året, og relaterer altid til friskolen og samfundet på den ene eller anden måde.

"Vi har holdt friskole aftener i de 11 år, hvor jeg har været her, og arrangementet i går var det mest velbesøgte arrangement, vi har haft. Det var meget inspirende," siger rené Tholander.

I det hele taget var stemningen god, og gæsterne følte, at de gik derfra med noget at tænke over, da Jeppe Søe netop lagde op til, at man ikke ukritisk blot følger trop.

”Vi skal ikke blot være græs, der svajer i vinden,” sagde Jeppe Søe, under sit foredrag, til de mange fremmødte på skolen.

Der var omkring 80 personer med til arrangementet, heraf var der også flere af de ældre elever fra skolen. Der var mad fra Mia Reesen, og eleverne i 7. klasse stod for at servicere med borddækning, afrydning, og senere kaffe- og kagebord.Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0