Vi kører videre

Styregruppen bag Kalundborg Rock'er knokler for at lave en god festival om kort tid. Arkivfoto: Jens Nielsen.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Den 14. august er der atter Kalundborg Rock’er på Gisseløre i Kalundborg, men opbakningen til festivalen er desværre ikke så stor, som håbet. Derfor har de tre foreninger, der står bag festivalen i Kalundborg, overvejet, om festivalen skulle aflyses. Men man har valgt at klø på, og der bliver således Kalundborg Rock’er inden længe.

Man har skulle træffe nogle store beslutninger i forbindelse med, hvorvidt der kunne og skulle afholdes Kalundborg Rock’er i år grundet COVID-19 restriktionerne. For nogle måneder siden besluttede styregruppen bag festivalen, at man ville afholde Kalundborg Rock’er i 2021. De har dog netop haft til overvejelse, hvorvidt man alligevel skulle aflyse festivalen på Gisseløre den 14. august, da der kun er solgt omkring 1.800 billetter. Men de tre foreninger bag festivalen har besluttet at knokle for at give alle en god festival, og der bliver således fest på Gisseløre lørdag den 14. august.

”Vi har netop haft møde om, hvorvidt vi skulle aflyse eller holde ved, da vi desværre ikke har solgt så mange billetter, som håbet. Alle tre foreninger var enige om, at vi skulle gennemføre, så det gør vi. Vi knokler for, at det skal blive godt, men der er mange udfordringer, fordi restriktionerne hele tiden ændre sig, og det betyder, at vi skal lave om på planerne for festivalen,” fortæller Johnny Elmelund, der er presseansvarlig for Kalundborg Rock’er.

Beder om opbakning fra virksomheder

Kalundborg Rock’er har også rettet henvendelse til diverse virksomheder i lokalsamfundet, for at høre, om de kunne være interesseret i sponsorater eller i at købe firmabilletter til deres ansatte, for at støtte op om festivalen.

”Er du virksomhed, så send os her er PB for, at høre om mulighederne for et sponsorat eller køb af firmabilletter til dine ansatte. Vi brænder så inderligt for vores festival i Kalundborg, men vi må også indrømme at corona m.m. har gjort det meget svært for os. Vi kæmper, vi knokler og gør vores til, at dette bliver så godt, og har sammensat et super godt musik program,” skriver Kalundborg Rock’er på sin Facebookside.

Johnny Elmelund fortæller, at de er klar over, at det ingen guldgrube vil være i år, og at der er en stor risiko for at ramme et underskud. 

”Men vi håber og tror, at der vil være flere, der støtter op og køber billetter. Vi vil i hvert fald knokle for at lave en god festival, og så må vi ændre løbende i forhold til restriktionerne. Som det er nu, må vi være 5.000 gæster, og det betyder, at pladsen skal opdeles i fem sektioner af hver 1.000 gæster. Men reglerne ændrer sig søndag den 15.8, hvor man må være 2.500 i hver sektion. Jeg har forsøgt at få dispensation fra kulturministeriet, men hører intet. Men vi laver ikke så mange sektioner, da det koster mange penge at lave hver sektion, og hvis vi alligevel ikke har solgt alle billetterne, er der ingen grund til, at vi har 4 eller 5 sektioner,” siger han.

Der er fortsat billetter at købe, og der sælges ligeledes billetter ved indgangen. Vil man som virksomhed købe billetter til sine ansatte, eller snakke med en omkring sponsorat, kan man også kontakte Johnny Elmelund.

Se mere - klik her

Del