AnnonceLuk annonce
Vester Havnevej igen igen.

07-07-2018

Læserbrev:

Vester Havnevej igen igen!

Torsdag d, 21/6-18, udtaler udvalgsformand Jakob Beck Jensen sig til Nordvestnyt. Her påstår han, at der nu ikke kan gøre mere politisk, vedrørende den håbløse trafiksituation på Vester Havnevej.

Han vasker endda så meget hænder, at han påstår at det nu er en politimæssig opgave, at løse de fartproblemer vi beboere oplever i hverdagen og som, frygter vi, ender med en ulykke.

Nogen ville endda gå så vidt, som at kalde det ansvarsforflygtigelse! Undskyld hr. Jensen, så HAR vi beboere foreslået hensigtsmæssige løsningsmodeller på problemet. Men I politikere vil hele tiden være klogere og i stedet er der nu brugt rigtig mange skattekroner på hovsa løsninger her på Vester Havnevej.

Penge på at lave opmærkninger til p-båse, sætte skilte op, fjerne afmærkninger, fjerne skilte, sætte chikaner op, fjerne chikaner, flytte chikaner og ja jeg kunne blive ved. Hvorfor vil I ikke gøre det billigste, tænker jeg, og det mest effektive og som de fleste af os beboere ønsker, nemlig vejbump?

Det kan vel ikke være rigtigt, at det er fordi I syntes det er synd for bilisterne? Det behøver ikke være nogen forkromet udgave af vejbump. Det eneste vi ønsker er at farten bliver sat effektivt ned. Her hjælper skilte ikke!

Iøvrigt er der stadig ikke opsat påbudstavler om at farten er sat ned til 40 km/t. Der er kun nogle små forkølede henvisningstavler som ingen kan/når at se. Jeg kan ikke tro at hr. Beck Jensen, har prøvet at side og nyde en dejlig stille sommereftermiddag/aften i en af haverne her ved Vester Havnevej.

Hvis du havde, så ville du have oplevet hvordan adskillige biler og motorcykler racer igennem med 70-80 km/t. Nogle af dem, kan vi høre gasse op helt henne fra stationsområdet og så race igennem chikanen med fuld fart. Et under at alle andre billister indtil nu har nået at stoppe op for fartsynderne.

Det vi frygter allermest, er selvfølgelig at der pludselig kommer et barn i vejen. Skal der virkelig det til før I politikere er til at råbe op?

Og er det ikke lige overlegent nok, at sende problemet videre til politiet? De er så få mennesker til at klare de vigtige opgaver og så vil du have, at vi skal ringe til dem hver gang. Er det for at de skal komme og se røgen efter den forlængst forsvunde fartsynder? Ja undskyld, mit skriv er denne gang nok blevet noget mere irriteret end sidst, men nu er vi altså snart træt af, at der ikke kan blive taget en ordentlig politisk beslutning og efterfølgende blive statueret en professionel løsning på problemet Vester Havnevej.

Maj-Britt Christensen

Rosengade 16Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0