AnnonceLuk annonce
Video: Ny fabrik indviet af Prins Joachim

21-11-2016

Af Jens Nielsen

Hans kongelige højhed Prins Joachim var i dag indbudt til at indvie Unibios nye produktionsanlæg på Asnæsvej i Kalundborg.

Inden den røde snor blev klippet var der en række af talere, bl.a. Kalundborgborgmester Martin Damm, energi og klimaminister Lars Christian Lilleholt, direktør for Landbrug og Fødevarer, Karen Hækkerup og Unibio direktør Henrik Busch-Larsen, der i sin tale bl.a. sagde, ”Unibio er verdens mindste virksomhed med  verdens største potentiale”

Unibio er et dansk bioteknisk selskab med den nyeste og mest avancerede teknologi til industriel produktion af mikrobielle proteiner. 

Det nye produktionsanlæg i Kalundborg er verdens første kommercielle produktionsanlæg af Uniprotein. Fabrikken vil producerer 80 tons Uniprotein årligt, som anvendes som ingrediens i dyrefoder. Alle 80 tons Uniprotein er allerede aftaget af dansk dyrefoderproducent

Om Unibio

  • Unibio er en dansk biotekvirksomhed, som har udviklet den førende teknologi i verden til produktion af mikrobielle proteiner. Unibio har patenteret den såkaldte U-Loop®-fermentator, der omdanner naturgas til et koncentreret højkvalitetsprotein (UniProtein®)


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
11138