AnnonceLuk annonce
Verdensnavn gæster Juvi-klubben

16-04-2018

Af Jens Nielsen

Det britiske verdensnavn Herman's Hermits gæster Juvi-Klubben i Kalundborg først i maj og spiller deres eneste koncert på Sjælland i 2018.

En væsentlig del af 60'er musikken var domineret af engelske kunstnere. Tre af de mest betydningsfulde navne var The Beatles, The Rolling Stones og ikke mindst Herman's Hermits, som nok er en af de mest succesfulde pop-grupper i hele verden.

Onsdag den 2. maj gæster de efterhånden ældre herrer Juvi-Klubben i Bredgade 26, Kalundborg, kl. 19, hvor de giver deres eneste koncert på Sjælland i år.

Herman's Hermits har tre gange tidligere gæstet Juvi-Klubben, hver gang for fulde huse, og sådan bliver det helt sikkert også denne gang.

Over 50 år har bandet bag sig, og et repertoire, der giver publikum det ene hit efter det andet fra deres store bagkatalog.

Siden starten i Manchester den 1. april 1964 har Herman's Hermits stået for 23 hit-singler, 10 lp'er, 3 portrætudsendelser og utallige tv-shows og koncertturneer over hele verden. Til dags dato har Herman's Hermits noteret sig for et pladesalg på over 60 millioner.

Herman's Hermits har stort publikumstække alle steder. Såvel de efterhånden voksne 60'er børn som nye fans, der rider med på bølgen, får alle steder fuld valuta for pengene. Herman's Hermits leverer et show helt i topklasse med en forrygende og dynamisk sceneoptræden og en solid musikalitet, hvor "Golden Oldies" stadig er en væsentlig del af showet. Hvem lader sig ikke gribe af nostalgien og synge med på numre som : "No Milk Today" og "Mrs. Brown You've Got A Lovely Daughter".

Billetter til koncerten kan købes hos Alfa Optik i Kordilgade og hos Alle Salonen på Nørre Alle.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0