AnnonceLuk annonce
Verdensklasse perkussionist giver koncert

02-04-2019

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Den brasilianske verdensklasse perkussionist Renato Martins kommer til Raklev på sin Danmarksturne, og han spiller i Raklev Kirke fredag den 5. april, hvor der er Brazilian World Jazz.

Renato Martins bliver betegnet som udvikler af brasiliansk perkussion i brasilianske slagtøjsmedier. Han kommer og giver koncert i Raklev Kirke fredag den 5. april, hvor han vil spille sammen med Ib Buchholtz og Kai Stensgaard.

Renato Martins er specialist i udu drum og cajon, men er også en sand mester på loopmaskine; så dygtig at han har vundet europamesterskabet i loop. Loopmaskinen bliver brugt som indslag i koncerten, men det er på udu drum og cajon, at de brasilianske rytmer først og fremmest stadfæster sig. Han giver mange masterclasses verden over og er bl.a. sponseret af Latin Percussion og har i den forbindelse optrådt på verdens største musikmesse NAMM i L.A. Han har desuden i flere år spillet med det berømte Cirque de Soleil.

Ib Buchholtz er kendt fra mange musikalske sammenhænge over hele landet. Han har gennem mange år været en ledende skikkelse og underviser ved Nordjysk Musikkonservatorium, hvor han har ledet AM-uddannelsen.

Kai Stensgaard er internationalt kendt marimbaspiller, og som opfinder af 6-kølleteknikken er han en efterspurgt clinician over hele verden. Han er desuden medopfinder af et nyt dansk musikinstrument, aluphonen, som også indgår i hans instrumentarium.Kai Stensgaards egne kompositioner mødes af Renato Martins loopmaskine i en koncert, hvor de to perkussionister spiller både med og mod hinanden suppleret af Ib Buchholtz på harmonika. Spillestilen er et crossover mellem jazz, latin world og klassisk musik.

Læs mere om Renato Martins her: www.renato-martins.com. Koncerten foregår i Raklev Kirke fredag den 5. april kl. 19.30. Der er gratis adgang, og alle er velkomne.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0