AnnonceLuk annonce
Venstreprofil forlader aktiv politik

22-08-2016

Peter Hansen forlader aktiv politik. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen jens@tv-kalundborg.dk

På torsdag den 25. august kan Peter Torben Hansen (V) Kalundborg fejre sin 70 års fødselsdag, det betyder samtidig et farvel til aktiv politik.

Peter Torben Hansen, har i en årrække været tilknyttet den aktive del af Venstrepolitikken i Kalundborg kommune, både som lokalformand for Kalundborg, Årby & Tømmerup, som næstformand i samme og som flerårig udvalgsformand for Venstres aktivitetsudvalg i Kalundborg.

Derforuden, som bestyrelsesmedlem i Venstres kommuneforening og i Venstres kredsbestyrelse.

Peter Torben Hansen, er også tidligere formand for EU-Europabevægelsen i Region Sjælland.

Integrationspolitikken på Landsplan, har også  været et tungt område i den daglige hverdag, med mange rejser rundt i landet, men nu er det hele slut, Peter Torben Hansen har valgt at stoppe sine mange gøremål inden for den politiske verden i forbindelse med sin 70-års fødselsdag.

Peter sidder også som bestyrelsesmedlem i Kalundborg Bys Lokalråd, samt som sekretær i samme, en post han dog tænker at fortsætte på.

Peter Torben Hansen, har ved siden af politikken også flere interesser i det private erhvervsliv og har derfor valgt at benytte 70-års dagen, som en skæringsdato for at stoppe med den aktive deltagelse i Venstrepolitikken i Kalundborg.

Venstremand vil han dog altid være, med et medlemskab, som kan ses helt tilbage til 1966

70 års dagen, vil blive holdt med nærmeste familie og venner.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0