AnnonceLuk annonce
Venstre i Hvidebæk klar med kadidater

25-01-2017

Jakob Beck Jensen og Charlotte Balslev, kandidater til kommunevalget, sammen med Ole Geert Olsen, kandidat til regionsvalget. Privatfoto

Af Jens Nielsen

Venstre i Hvidebæk har afholdt den årlige generalforsamling og bl.a. udpeget kadidater til kommunevalget i november.

Vælgerforeningen for Venstre i Hvidebæk har afholdt deres generalforsamling i Ubby Forsamlingshus.

Til opstillingsmødet for de syv Venstre foreninger i Hvidebækhallen d. 31. januar,  stiller Hvidebæk med tre kandidater, Jakob Beck Jensen, Charlotte Balslev og Qerim Selmani i nævnte rækkefølge.

Jakob Beck Jensen, der i dag er valgt til kommunalbestyrelsen, og Qerim Selmani, der fik rigtig mange personlige stemmer ved sidste valg - har sagt ja til at genopstille.

De får selskab af Charlotte Balslev, administrations- og it-ansvarlig på Statoil-raffinaderiet i Kalundborg. Charlotte flyttede til kommunen sidste år efter mange år i udlandet og har sagt ja til at stille op på Venstres liste.

Ole Geert Olsen bliver indstillet som kandidat til Regionsvalget på Venstres Kommuneforenings generalforsamling i marts måned.

Til bestyrelsen for Venstre i Hvidebæk blev følgende valgt: Formand Dennis Dinesen (genvalg), næstformand Ole Geert Olsen i stedet for Søren Kastrup, kasserer Tove Røen (genvalg), sekretær Charlotte Balslev (nyvalg), bestyrelsesmedlem Svend Erik Jørgensen (ej på valg), Qerim Selmani (genvalg) og Henning Fougt valgt i stedet for Jesper Nøhr.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0