AnnonceLuk annonce
Team Venstre går i træningslejr

01-02-2017

Borgmester Martin Damm i snak med finansminister Kristian Jensen og spidskandidat til regionsrådsvalget, Jacob Jensen. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Ved et medlemsmøde tirsdag aften har Venstre i Kalundborg nu placeret sine 21 kandidater i rækkefølge til efterårets kommunevalg. Flere af de helt nye kandidater er i det øverste felt på listen.

Knapt 200 Venstre-medlemmer var mødt op i Hvidebækhallen tirsdag aften, for at være med til at bestemme rækkefølgen på kandidatlisten til det kommende kommunalvalg d. 21. november.

Valget af spidskandidaten og dermed borgmesterkandidaten, var en nem affære. Her stillede den nuværende borgmester, Martin Damm op som den eneste, og i sin tale til de fremmødte sagde han bl.a.:

”I snart otte år har Venstre fået lov at stå i spidsen i Kalundborg Kommune, og i den periode er kommunen gået frem på stort set alt, hvad der er værd at måle på. Med de syv lokalforeninger rundt om i hele kommunen har Venstre helt særlige muskler at drive valgkamp med, og de kræfter skal vi mobilisere nu, og så kan ingen andre partier nå os til sokkeholderne....De kommende kandidater har en meget høj kvalitet, nogen er velkendte kræfter, mens andre er debutanter, men det samlede kandidatfelt denne gang er meget stærkt...Målet om at nå de 37% af stemmerne, som ved rekordvalget i 2013, er temmelig ambitiøst, min opfordring er derfor, at fra i morgen, går vi i gang. Kandidaterne går i træningslejr, og så vil jeg glæde mig til at stå i spidsen for Team Venstre 2017”.

Spidskandidaterne fra de seks øvrige vælgerforeninger (Martin Damm er spidskandidat for Gørlev), fik herefter lov at præsentere sig selv, inden der blev stemt om pladserne to til syv.

Resultatet blev, 2. Jakob Beck Jensen, Hvidebæk, 3. Gitte Johansen, Høng, 4. Anne E., Jensen, Raklev, 5. Malene Grandjean, Røsnæs, 6. Ella Rasmussen, Bjergsted, 7. Mads Olsen, Kalundborg, Årby og Tømmerup.

Dermed er Malene Grandjean højst placeret kandidat af de helt nye, der stiller op for første gang.

Herefter præsenterede kandidaterne, fra nummer otte til 21, sig selv for de mange fremmødte, inden stemmesedlerne igen blev fundet frem og udfyldt.

Fordelingen af de øvrige 14 kandidater til pladserne fra nummer otte til 21 blev i nævnte rækkefølge:

8. Karl-Åge Hornshøj Poulsen, Høng, 9. Svend Erik Autzen, Gørlev, 10. Charlotte Balslev, Hvidebæk, 11. Niels-Erik Sørensen, Raklev, 12. Thomas Pedersen, Gørlev, 13. Anita Winther, Raklev, 14. Frank Keinicke, Høng, 15. Kristian Kallenbach, Bjergsted, 16. Søren Bang Knudsen, Bjergsted, 17. Dan Hansen, Gørlev, 18. Christian Møller, Røsnæs, 19. Henrik Christoffersen, Gørlev, 20. Else Marie Thorhauge, Kalundborg Årby Tømmerup, 21. Claus Toftegaard, Kalundborg Årby Tømmerup.

Venstre har sidestillet opstilling, så det vil fortsat være antallet af personlige stemmer, som afgør valget, når borgerne har stemt til november.

Veloplagt finansminister

Mens stemmesedlerne med de mange kandidater blev talt op, var finansminister og næstformand i Venstre, Kristian Jensen, inviteret til at holde et indlæg om rigets tilstand.

En meget veloplagt Kristian Jensen kom hele vejen rundt, lige fra sine erfaringer som tidligere udenrigsminister til det landspolitiske, selv FDF lejren i sommerferien med familien blev vendt.Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0