AnnonceLuk annonce
Kristian Jensen besøger Hvidebæk

28-01-2017

Finansminister og næstformand Venstre, Kristian Jensen.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Finansminister og næstformand for Venstre, Kristian Jensen gæster opstillingsmødet i Hvidebæk hallen tirsdag den 31. januar 2017.

Finansministeren vil give et oplæg indeholdende den politiske situation set fra regeringens og Venstres side. Efter oplægget bliver der mulighed for spørgsmål fra medlemmerne.

”Han kommer selvfølgelig ud, fordi vi meget gerne vil have ham ud, og når vi ikke kan få statsministeren ud, er det da super fint at få den næst mest betydningsfulde ud fra regeringen. Han holder et politisk oplæg, og efterfølgende er der plads til spørgsmål,” siger Max M. Hansen, Kommuneforeningsformand Venstre, Kalundborg og fortsætter:

”Vi indleder med at vælge en borgmesterkandidat, som skal føre holdet, og vi ved først på tirsdag, hvem der stiller op. Eller dvs. vi ved nu, at nuværende borgmester, Martin Damm, har meldt sit kandidatur. Men hvorvidt der er andre, ved vi jo reelt ikke før på mødet. Når det er afgjort, vælger vi en fra hver af de resterende seks lokalforeninger, der er tilbage til at stå fra nr. to til nr. syv på listen, og det vil principielt være dem, der står som nr. et i hver lokalforening. Endelig vælger vi de resterende kandidater fra otte til 21.”

Pladserne 2 -7 vil højst sandsynligt blive:

  • Bjergsted: Ella Rasmussen
  • Hvidebæk: Jakob Beck Jensen
  • Høng: Gitte Johansen
  • Kalundborg, Årby og Tømmerup: Mads Olsen
  • Raklev: Anne E. Jensen
  • Røsnæs: Malene Grandjean


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0