AnnonceLuk annonce
Vejstrid fører nu til nyt Lokalråd

17-03-2019

Ægteparret Anne og Niels Overgaard er blandt initiativtagerne til det nye Lokalråd. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Borgergruppen, som længe har været modstander af linjeføringen på den nye vej fra Herredsåsen til Raklev, indkalder nu til stiftende generalforsamling til et nyt Lokalråd for Raklev og omegn.

Fredag den 29. marts 2019 kl. 16, i Raklev Sognegård, er der stiftende generalforsamling af Raklev og Omegns Lokalråd.

Det er borgergruppen som længe har kæmpet for en ændring på selve linjeføringen af den nye vej der skal etableres fra Herredsåsen og til Raklev.

”Vi er en gruppe borgere, der forsøgte at få en debat i gang omkring linjeføringen på den nye vej over Herredsåsen til Raklev. I det forløb fandt vi ud af, at det kunne have været en fordel, at der havde været et lokalråd, som kunne have kommunikeret med kommunen, ” siger Niels Overgaard, fra borgergruppen i Raklev, og fortsætter,

”For ikke så længe siden var der overvejelser om etablering af et biogasanlæg i Brokkebjerg, hvor en stor gruppe borgere protesterede mod anlægget. 

Nu er Raklev Skole under forandring og skal teknisk set lukkes, hvis man vælger at lægge den ind under Skolen på Herredsåsen. Det er igen et eksempel på, at det kunne være en fordel at have et talerør, der kan kommunikere med politikerne og ikke mindst med hinanden.”

Borgergruppen bag initiativet til det nye Lokalråd er Anne og Niels Overgaard, Ole Lundgaard og Bodil Therkelsen.

Alle er velkomne til den stiftende generalforsamling for Raklev og Omegns Lokalråd fredag den 29. marts klokken 16.00-17.30 i Raklev Sognegård.

Der er oprettet en foreløbig hjemmeside for det nye lokalråd, http://lokalraklev.simplesite.comFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0