AnnonceLuk annonce
Vejsagen – hvad bliver det næste fra flertalsgruppen.

05-02-2019

Læserbrev:

Vejsagen – hvad bliver det næste fra flertalsgruppen

Det er tydeligt at der er forskel på hvad flertalsgruppe og mindretalsgruppe i Kommunal Bestyrelsen mener med borgerinddragelse og gennemsigtighed i processerne.

Et tumultarisk KB møde den 30. jan. viste med al tydelighed en presset flertalsgruppe. Perfide indlæg fra flere af flertalsgruppen havde den hensigt at udstille de KB medlemmer som kæmpede på samme side som vej-gruppen og de ca. 1160 underskrifter vej – gruppen repræsenterede.  Og det primære der blev kæmpet om er borgerinddragelse og retten til at blive hørt!

Det ville Venstre, Radikale og Dansk Folkeparti ikke!  Og hvad kan man så forvente der kommer næste gang fra den magtfuldkomne flertalsgruppe? Bliver det at true med at ingen borgere udover dem flertalsgruppen repræsenterer skal have indflydelse på kommende budgetforhandlinger?

Men jeg tror det giver bagslag for flertalsgruppen med sådan en attitude – dette her vil blive husket, ikke mindst af alle personerne på vej-gruppens underskriftindsamling. Ca. 1150 underskrifter, det er stort set det samme som et medlem i KB kostede ved sidste valg. Det er vel ikke utænkeligt at mange af dem taler med familie, venner og bekendte og udtrykker skuffelse og frustration over flertalsgruppen. Det smukke ved en modreaktion er helt i den demokratiske ånd, at borgerne tager magten tilbage fra politikere som man ikke stoler på.

Esben Hansen

Gl.Raklev 1

4400 KalundborgFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0