AnnonceLuk annonce
Vejs Havecenter klar til forår og påske

05-04-2020

Af Jens Nielsen

Det er et lille år siden at Kristian Olsen overtog Vejs Havecenter i Høng. Nu står han overfor den første påske hvor der plejer at være meget travlt, men er også udfordret af Coronakrisen.

Det er forår, solen skinner og det er tid til havearbejde. En tid hvor der er er travlhed i Vejs Havecenter i Høng, men alligevel sætter Corona krisen sine spor.

”Vi oplever at rigtigt mange ringer og bestiller deres varer, så leverer vi direkte på adressen i hele Høng området,” fortæller Kristian Olsen, der i juni måned sidste år overtog Vejs Havecenter.

Høng Havecenter har åbent alle dage i påsken, og her ventes der at blive travlt, men indehaveren har en lille bøn til kunderne.

”Kunderne er rigtigt gode til at komme i helligdagene, men egentligt må de gerne sprede deres besøg ud, så de også kommer i hverdagene, på den måde undgår vi at her er for mange samlet samtidig,” siger Kristian Olsen.

Lige nu er der fuld gang i sommerblomster, læggekartofler, og skal man sætte nu hæk er det ved at være sidste chance, og vil man have noget ud af sine jordbærplaner i år, så er det nu de skal sættes.

Kristian Olsen har gearet op på stueplanter i Vejs Havecenter efter han overtog.

”Som noget nyt har vi gearet op på stueplanter og krukker, noget større, mere moderne og et større udvalg,” fortæller Kristian Olsen, der sammen med personalet er klar til at tage imod kunderne i påsken.


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0