AnnonceLuk annonce
Vejen til et sundt hjerte

03-12-2016

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Hjerteforeningen holder hjerterådgivning i Kalundborg Sundheds- og akuthus, hvor man kan komme som hjertepatient eller pårørende og få gode råd og vejledning om sygdom, behandling, medicin mm. Det tilbud er der mange, der benytter sig af, da en hjertesygdom kan være svær at håndtere – også for pårørende.

Sidder man som hjertepatient eller pårørende til en hjertepatient og har mange spørgsmål, kan man hente hjælp hos Hjerteforeningen i Kalundborg. Der er nemlig individuel rådgivning af hjertepatienter og pårørende, og man kan få råd og vejledning ved hjertesygeplejerske om hjertesygdom i forhold til sygdom, behandling, motion, medicin og livet med en hjertesygdom

Derudover er der også et fælles temamøde om, hvad hjertesvigt er, symptomer og behandlingsmuligheder. Man kan snakke om hverdagens udfordringer fx træthed, medicin, arbejde og rejser, og at lære at leve med hjertesvigt.

Tilmelding nødvendig til samtaler og temamøder senest den 9.december på tlf. 70 25 00 00 eller raadgivningkoebenhavn@hjerteforeningen.dk Kontakt rådgivningen på 70 25 00 00 for yderligere information. Samtaler og arrangementer er gratis.

Rådgivning finder sted hver 2.mandag i måneden kl. 10 – 14.30, næste gang er mandag den 12.december. Individuel rådgivning er fra kl. 10 – 12 i Sundhedshuset i Kalundborg, og temamøde fra kl. 13 -14.30 i Nyvangskirken i Kalundborg.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0