AnnonceLuk annonce
Vej lukkes mens der skiftes fjernvarme- og kloakrør

29-05-2020

Fjernvarme- og kloakrør på en 700 meter lang strækning på Kåstrupvej skal udskiftes. 

Af Jens Nielsen

Kalundborg Forsyning går om kort tid i gang med at skifte fjernvarmerør og kloakrør i Kåstrup. Det betyder at dele af Kåstrupvej spærres frem til november.

Der er intet som holder evigt, heller ikke fjernvarmerør og kloakledninger, derfor går Kalundborg Forsyning i gang med at skifte såvel fjernvarmerør som kloakrør på Kåstrupvej i Kåstrup. Arbejdet begynder i uge 25 og varer frem til november måned.

Strækningen der skal arbejdes på, er fra lige efter Tømmerup Brugs og til Kåstrup Holmevej, en strækning på 700 meter.

For at Kalundborg Forsyning kan udføre deres arbejde bliver vejen spærret for gennemkørende trafik i hele perioden, og det betyder også at beboerne på vejen ikke kan få deres bil ind i indkørslen i perioder.

Kalundborg Forsyning ejer rørene helt frem til og med hovedhanerne i de enkelte huse, derfor skal der også graves nye fjernvarmerør ind til hvert enkelt husstand på vejen.

Beboerne på Kåstrupvej er informeret om arbejdet via et brev fra Kalundborg Forsyning, og samtidig er der indkaldt til orienteringsmøde i næste uge, hvor både repræsentanter fra Kalundborg Forsyning og entreprenørfirmaet Nordkysten A/S vil være til stede.

Kortere lukninger af fjernvarmen

Når gravearbejdet går i gang, vil der forekomme afbrydelser af varmen. Det betyder, at der ikke er noget varmt vand i hanen, og ingen varme i radiatoren.

Projektteamet fra Kalundborg Forsyning består af Kenneth Aagaard, Torben Nielsen og Kristian Humlegaard.


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0