AnnonceLuk annonce
Vej Spærres for gennemkørsel i 14 dage

06-11-2018

Hærvigsgade spærres for gennemkørsel i 14 dage. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Kalundborg Forsyning skal i gang med en renovering af en ventilbrønd og fjernvarmerørene i krydset Lundevej-Hærvigsgade. Ventilen skal skiftes, da den er dårligt placeret og svær at komme til når forsyningens medarbejdere skal betjene den. Fjernvarmerørene i området er fra 1981, og trænger til en udskiftning. Det betyder at Hærvigsgade spærres for trafik i 14 dage.

For at udføre gravearbejdet er Kalundborg Forsyning nødt til at spærre Hærvigsgade for gennemkørsel i en 14 dags periode. (fra søndag den 11. november til fredag den 23. november). Samtidig sænkes hastigheden til 20 km/t og ensretter ”Bag slotgraven” helt frem til rundkørslen ved Lundmarken. Der bliver dog åbent for beboerkørsel.

Når Forsyningen skal renovere fjernvarmerørene vil Lundevej (ved Adelgade) være spærret for gennemkørsel i begge retninger, i weekenden den 1. og 2. december. Der er åbent for beboerkørsel.

Lukning af fjernvarmen 
Der bliver lukket for fjernvarmen mandag den 19. november fra kl. 8 til kl. 24. Det betyder, at der ikke er noget varmt vand i hanen, og ingen varme i radiatoren. Berørte beboere modtager en sms-besked inden der lukker for varmen. Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0