AnnonceLuk annonce
Vedtaget budget: Penge til cykelstier

06-11-2019

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Venstre, Radikale Venstre, Det Konservative Folkeparti og Dansk Folkeparti har netop tirsdag aften vedtaget budgetaftale for 2020- 2023, og i denne aftale er der afsat 34 mio. kr. til nye cykelstier rundt omkring i Kalundborg Kommune henover de næste tre år.

I den netop vedtaget budgetaftale for 2020 – 2023 har Venstre, Radikale Venstre, Det Konservative Folkeparti og Dansk Folkeparti afsat 34 mio. kr. til nye cykelstier fire forskellige steder i kommunen.

Det drejer sig blandt andet om cykelsti på Herredsåsen i begge sider af vejen, som man går i gang med i 2020. Derudover cykelstien fra Havnsø til Føllenslev i 2021, i Drøsselbjerg til Kirke Helsinge i 2022-23 ,og endelig cykelstien Ubby Slagelse Landevej, som man går i gang med at projektere på i 2022.

”Det er så fantastisk. Jeg tror ikke, at der var mange, der troede, at det ville blive til virkelighed for bare nogle få år siden. Men vi er meget glade for, at det ny er lykkes at få så mange cykelstier med. De har været længe undervejs. Cykelstien i Ubby har man fx ønsket sig i flere årtier, men det er bare ikke lykkedes at finde pengene tidligere, men det er det nu,” siger Jakob Beck Jensen, der sidder i kommunalbestyrelsen for Venstre og er formand for Teknik- og Miljøudvalget.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0