AnnonceLuk annonce
Varetægtsfængslet for trusler på livet

31-01-2019

Af Jens Nielsen

En 38-årig mand er blevet varetægtsfængslet frem til d. 26. februar, sigtet for trusler på livet og besiddelse af en pistol med tilhørende ammunition.

Tirsdag formiddag, kl. 11.00 modtog politiet en anmeldelse fra bekendte og pårørende til en 38-årig mand uden fast bopæl i Kalundborg om, at han dels havde truet dem med at ville begå noget voldsomt imod dem, dels at den 38-årige formentlig ikke havde det godt med sig selv.

Politiet iværksatte derfor både en efterforskning og en eftersøgning af den 38-årige mand, der bevirkede, at politiet kl. ca. 20.00 kunne anholde ham udramatisk i en bil på en tankstation i Gørlev.

Ved nærmere undersøgelse af hans bil fandt politiet en brugbar pistol med tilhørende ammunition, ligesom han selv var i besiddelse af en ulovlig dankort-kniv.

Den 38-årige blev onsdag fremstillet i et grundlovsforhør ved Retten i Holbæk, hvor han blev varetægtsfængslet foreløbigt frem til den 26. februar 2019.

Han blev i retsmødet sigtet for trusler på livet og besiddelse af en pistol med tilhørende ammunition, da han blev anholdt tirsdag aften i Gørlev i sin bil.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0