AnnonceLuk annonce
Vanvittigt færdselsuheld i nat

05-12-2019

Den en af de to biler endte langt inde i en have på Røsnæsvej. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Flere unge mennesker slap nærmest uskadt fra et vanvittigt færdselsuheld natten til torsdag, hvor to biler røg gennem flere haver på Røsnæsvej.

Politi, ambulancer og brandvæsen blev natten til torsdag kl. 03.50 kaldt til et færdselsuheld på Røsnæsvej ved nr. 87, hvor flere beboere vågnede til vanvittige scener lige uden for deres vinduer.

Her var to biler kørt galt og kørt/fløjet gennem flere haver inden den ene bil endte på siden i et træ, mens den anden stod tilbage i naboens have.

Uheldet er ifølge politiet, sket i forbindelse med en overhaling, hvor en 19-årig ung mand kører forrest ad Røsnæsvej ind mod Kalundborg. Bagfra kommer en kammeraet, en 22-årig mand, som foretager en overhaling. I forbindelse med overhalingen får den 22-årige ramt den forankørende bil, og begge førere mister herredømmet over deres biler og kører af vejen og begge biler ryger gennem tre haver.

Begge biler er totalskadet, og der er store skader på træer og buske hos tre grundejere.

Tre personer blev, ifølge politiet, kørt med ambulance til tjek på sygehuset, men er sluppet ualmindeligt heldigt fra uheldet.

De to chaufører af bilerne var ikke påvirket af spiritus, oplyser politiet.

Nu forestår der bare et større oprydningsarbejde med at få fjernet de to biler og træer og buske.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0