AnnonceLuk annonce
Vanvittig biljagt efter narkobilist

20-05-2020

Af Jens Nielsen

En 24-årig mand fra Kalundborg fremstilles i dag onsdag i grundlovsforhør efter en vanvittig biljagt tirsdag aften, som startede i Mørkøv og sluttede i Værslev ved Kalundborg.

En vanvittig biljagt startede på Ringstedvej i Mørkøv tirsdag først på aftenen, hvor en civil patrulje ville stoppe en personbil for et almindeligt rutinetjek, men det fik manden som kørte bilen til, at sætte farten op for at stikke af fra patruljen. Det blev starten på en hæsblæsende vanvittig biljagt som både gik over Undløse, Uggerløse, Stenmagle, Munke Bjergby, Dianalund, Tersløse, inden biljagten kørte ind i Kalundborg Kommune, hvor biljagten gik over bl.a. Ubby/Jerslev og Rørby inden bilisten selv gav op i Værslev og blev anholdt af politiet.

Undervejs forsøgte bilisten at påkøre patruljevognen ved at stoppe op og bakke mod patruljen, men patruljevognen fik dog ikke flere skader end den kunne fortsætte jagten, ligesom de to betjente ikke kom noget til.

”Den eneste grund til at han flygtede fra politiet er umiddelbart, at han er frakendt kørekortet og flere gange er taget for at køre bil uden kørekort, og så var han påvirket af narko og formentligt også spiritus,” fortæller Martin Bjerregaard, kommunikationsmedarbejder, Midt- og Vestsjællands Politi.

Den vanvittige biljagt varede i alt 35 minutter, og politiet er interesseret i at tale med eventuelle vidner til biljagten, bl.a. de bilister der er blevet udsat for  hasaderede overhalinger. De kan kontakte Midt- og Vestsjællands Politi på tlf. 114.

Den 24-årige fremstilles i grundlovsforhør tirsdag ved retten i Holbæk, sigtet for væsentlige hastighedsovertrædelser, hasarderet kørsel, hasarderet overhalinger, vanvidskørsel, narkokørsel, kørsel uden kørekort, samt forsøg på vold mod tjenestemand i funktion i forbindelse med bakkemanøvre.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0