AnnonceLuk annonce
Vanvidsbilist spirituspåvirket og uden kørekort

21-04-2021

De to biler stødte frontalt sammen tirsdag eftermiddag lige før Shell tanken på Gørlev Landevej. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

En 25-årig mand fra Jerslev var tirsdag eftermiddag skyld i et voldsomt færdselsuheld ved Gørlev. Manden var påvirket af spiritus og muligvis også stoffer og var desuden frakendt retten til at køre bil.

Den var en 25-årig mand fra Jerslev som tirsdag eftermiddag var skyld i et voldsomt færdselsuheld på Gørlev Landevej ud for Shell tanken i Gørlev, hvor to personbiler kørte frontalt sammen.

Den 25-årige, kørende fra Slagelsesiden, overhalede med høj fart ind over en spærreflade før rundkørslen, og ramte her en 46-årig mand fra Tølløse som kom kørende i sin bil.

De to personbiler stødte stort set frontalt sammen og politi, ambulancer og brandvæsen blev tilkaldt.

Den 25-årige mand er anholdt grundet hans kørsel med høj fart og overhaling ind over en spærreflade lige før en rundkørsel. Manden var påvirket af spiritus og muligvis også narko, ligesom han ikke havde noget kørekort. Det er en samlet vurdering fra politiets side, at der er tale om vanvidskørsel, og derfor er manden anholdt. Anklagemyndigheden er af den overbevisning, at han skal fremstilles i grundlovsforhør med henblik på varetægtsfængsling,” fortæller Martin Bjerregaard, kommunikationsmedarbejder hos Midt- og Vestsjællands Politi, onsdag morgen.

Den 46-årige mand som kørte frontalt sammen med den 25-årige slap med knubs ved det voldsomme færdselsuheld, oplyser politiet.

Rute 22, Gørlev Landevej var helt spærret for trafik i godt en time mens politi og redningsfolk arbejdede på stedet.

Voldsomt sammenstød på hovedvej


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0