AnnonceLuk annonce
Vanvidsbilist kørte galt og truede vidner med en kniv

05-07-2021

Af Jens Nielsen

En 24-årig mand fra Kalundborg blev lørdag eftermiddag anholdt efter at han først havde kørt vanvidskørsel på Høng Landevej, som resulterede i et færdselsuheld hvor han truede vidner og efterfølgende stak af.

Politi og ambulance blev lørdag eftermiddag kaldt til et solouheld på Høng Landevej ved Høng hvor en personbil var kørt galt i et solouheld.

Forud for uheldet havde bilen kørt med høj fart og overhalet hasarderet så flere bilister måtte kaste deres biler ind til siden.

Føreren af bilen truede flere vidner som var stoppet op med en kniv inden han sammen med en kammerat stak af fra stedet ud over en mark.

En af politiets patruljer spottede to unge mænd på Centervej i Høng som passede på beskrivelsen i forhold til uheldet.

De to mænd havde ikke lyst til at tale med politiet, som anholdte de to mænd og sigtede føreren for trusler og for at være i besiddelse af en kniv. Den 24-årige, som er fra Kalundborg og godt kendt af politiet i forvejen, havde ikke noget kørekort lige som bilen var afmeldt.

Brandvæsenet blev lørdag aften kaldt til Høng Landevej hvor der var ild i den forulykkede bil. Politiet oplyser at vidner har set personer ved bilen kort tid før den brændte, så der arbejdes med en teori om, at branden er påsat.


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0