AnnonceLuk annonce
Vanvidsbilist kørte galt

28-07-2020

Vanvidsbilisten nedlagde et skilt, kørte hen over en græsplane, mellem to lygtepæle, ind gennem tankens pusleplads hvor en støvsuger blev påkørt, inden bilen standsede midt på pladsen. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

En ældre VW Golf kørte mandag aften galt i Kalundborg. Politiet har fået flere anmeldelser om hasarderet og hensynsløs kørsel.

En vanvidsbilist løb tør for talent mandag aften omkring kl. 20.30 tiden, hvor hasarderet og hensynsløs kørsel endte i et solouheld på Nørre Alle ved F24 tanken.

Den ældre VW Golf var kørende på Nørre Alle. Lige før F24 tanken mistede føreren herredømmet over bilen, som fortsatte ind over et skilt, en græsplæne, mellem to lygtepæle, ind gennem puslepladsen på tanken, hvor en stor støvsuger blev væltet omkuld, inden bilen stoppede midt på pladsen på F24 tanken.

Bilen kunne ikke fortsætte efter uheldet, så føreren og en passager blev samlet op af en anden personbil, som kørte fra stedet.

Politiet oplyser at den lovpligtige ansvarsforsikring ikke er betalt, og derfor er nummerpladerne fjernet fra køretøjet af politiet.

Bilen er registreret til en 28-årig mand fra Høng, men det er langt fra sikkert, at det er ham som har ført bilen.

”Vi vil rigtigt gerne høre fra eventuelle vidner som har set den hensynsløse kørsel, lige som vi er interesseret i om nogen ved hvem der normalt kører i den ældre VW Golf, og så vil vi også gerne høre fra vidner som har set en rød bil som skulle have taget de to personer med fra tanken,” siger Martin Bjerregaard, kommunikationsmedarbejder ved Midt- og Vestsjællands Politi.

Ingen andre personer eller personer var involveret i uheldet.

Midt- og Vestsjællands Politi kan kontaktes på tlf. 114


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0