AnnonceLuk annonce
Ildsjæl får ´hjemmebesøg´ af kendt sanger

08-11-2016

Af Jens Nielsen

46-årige Søren Nielsen, ildsjæl i Høng Gymnastikforening, blev den heldige som får en hjemmekoncert i sin egen stue, med den populære trubadurer, Mads Westfall

I forbindelse med Spil Dansk- Business pakken, har Kalundborgegnens Erhvervsråd i et af deres nyhedsbreve udsendt et tilbud om at man som firma/virksomhed, kan forære den vigtigste kunde eller evt. medarbejder en eksklusiv hjemmekoncert med en kunstner, som kommer på "hjemmebesøg".

Det blev Høng Centret og Mogens Gyldenvang som løb af med koncerten. Eller rettere, Mogens Gyldenvang har indstillet en borger til at vinde den eksklusive koncert.

"Vi vil gerne indstille Søren Nielsen som er en af vores rigtig gode og loyale kunder i centret. Dette gælder både privat, og når der skal indkøbes til Høng Gymnastikforening, hvor Søren flittigt hjælper ungdomsformanden med praktiske ting. Søren har været engageret i foreningen i mange år og fortjener virkelig en sådan oplevelse, altid smilende og i godt humør. Søren er en ildsjæl i Høng Gymnastikforening, blandt de unge og ikke mindst hos forældrene", fortæller Mogens Gyldenvang fra Høng Centret.

Spil Dansk styregruppen i Kalundborg er glade for at det netop er en borger som løber af med koncerten. Business pakken er tænkt at skulle skabe bånd mellem det private erhvervsliv, det offentlige og den enkelte borger. Hele samarbejdet i business pakken beror på et samarbejde mellem Kalundborg Kommune, Spil Dansk, Kalundborgegnens Erhvervsråd og Music Business 2020. Så at det samarbejde munder ud i, at en borger og en ildsjæl får en eksklusiv hjemmekoncert- ja så er ringen sluttet. 

Det bliver den pladeaktuelle Mads Westfall som kommer på besøg hos Søren Nielsen torsdag d. 22 december kl. 19-20 i Søren’s hjem.

Mads Westfall

Mads Westfall er en erfaren troubadour med fire albums bag sig og masser af airplay på DR´s P4 og P5 og flotte anmeldelser. I sin optræden supplerer Mads sine egne sange med sjove og underholdende fortolkninger og fordanskninger af kendte klassikere, der sætter fællessangen i gang. En stærk stemme, lækkert, guitarspil, begavede og morsomme tekster og topprofessionel underholdning.Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0