AnnonceLuk annonce
Vandt 10.000 kr. – troede det var telefonfis

18-12-2020

Glenn Swärd, formand for Vores Kalundborg, ringede den heldige vinder op, men hun afbrød samtalen da hun troede det var telefonfis. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Fredag formiddag blev vinderen af 10.000 kr. udtrukket i konkurrencen arrangeret af Vores Kalundborg. Vinderen troede, at der var tale om telefonfis, da hun blev ringet op, derfor afbrød hun samtalen.

Hver gang, at kunderne har handlet lokalt i en af byens butikker, der er medlem af Vores Kalundborg, har de kunne udfylde en kupon, og dermed være med i konkurrencen om, at vinde 10.000 kr. til at købe julegaver for i byens butikker.

Fredag formiddag blev vinderen så udtrukket, og den heldige blev Inge Lise Hansen fra Kalundborg.

Glenn Swärd, formand for Vores Kalundborg, ringede den heldige vinder op, mens repræsentanter fra byens pengeinstitutter og Vores Kalundborg råbte hurra.

Inge Lise Hansen troede, at der var tale om telefonfis og afbrød derfor forbindelsen, så Glenn Swärd måtte sende en sms til den heldige vinder, som så ringede op igen, og var meget glad og overrasket over at have vundet.

Gevinsten på de 10.000 kr. skal bruges i mindst tre butikker som er medlem af Vores Kalundborg, og derfor vil Inge Lise Hansen blive kørt rundt i hestevogn på søndag, hvor hun så kan gøre holdt ved de udvalgte butikker.

Inge Lise Hansen har bl.a. udfyldt kuponer til konkurrencen hos Frisør Guldberg og Modeshop Tygesen.

Det er Nordea, Jyske Bank, Sparekasse Sjælland-Fyn, Arbejdernes Landsbank, Danske Bank og Dragsholm Sparekasse, som har sponseret de 10.000 kr. til Vores Kalundborg konkurrencen.


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0