AnnonceLuk annonce
Valgkamp skydes i gang med ‘Gode forbindelser’

14-02-2019

Rasmus Horn Langhoff fra Socialdemokratiet skyder valgkampen i gang på lørdag. Privatfoto

Lørdag den 16. februar skyder folketingsmedlem Rasmus Horn Langhoff fra Socialdemokratiet valgkampen i gang i Nordvestsjælland under temaet ‘Gode forbindelser’. Folketingsmedlemmet, der er valgt i Kalundborgkredsen, vil ved samme lejlighed præsentere sine alternative valgplakater, valghjemmeside, de lokale valgtemaer og et stort mobilt valgkontor. 

”Jeg glæder mig til at møde vælgerne igen, til en snak om både lokale og landspolitiske emner. Der skal være folketingsvalg om senest 4 måneder, men så længe vil vi ikke vente. Så vi skyder valgkampen i gang nu,” siger Rasmus Horn Langhoff, MF (S)

Du kan møde Rasmus Horn Langhoff og Socialdemokratiet ved Meny i Kalundborg, lørdag kl. 12.30.

Gode forbindelser

På lørdag vil folketingsmedlemmet også løfte sløret for den valgkampagne, som vil fylde billedet i folketingsvalgkampen. Der er som noget nyt planlagt politiske valgplakater, med lokale mærkesager under overskriften ‘Gode forbindelser’.

På lørdag åbner Rasmus Horn Langhoff også op for sin nye valghjemmeside godeforbindelser.dk, hvor man kan se en række valgfilm og lokale temaer i det vestsjællandske. 

”De gode forbindelser handler både om de infratrukturprojekter, som jeg arbejder for på Christiansborg. Men det handler også om, at sikre at lokalområdet har en god forbindelse ind til Folketinget. Og den forbindelse vil jeg gerne fortsætte med at være,” siger Rasmus Horn Langhoff, MF (S)

Mobilt valgkontor skal møde vælgerne

Rasmus Horn Langhoff vil i den kommende folketingsvalgkamp ‘sætte hjul under valgkontoret’. På lørdag præsenteres en kampagnebus, som skal køre hele valgkredsen rundt med Rasmus Horn Langhoff og lokale frivillige socialdemokrater, for at sikre genvalg til det lokale folketingsmedlem. Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0