AnnonceLuk annonce
Værtshuse tænder lys i en mørk tid

27-01-2021

Af Jens Nielsen

Værtshuse over hele landet tænder alt deres lys ude og inde nu på fredag aften for at gøre opmærksom på, at de er der endnu trods nedlukning. I Kalundborgområdet deltager bl.a. Høng Centerpub og Kontoret.

Værtshuse landet over har mærket nedlukningen rigtigt meget. Mange har det hårdt og flere har allerede kastet håndklædet i ringen, men på fredag vil værtshuse landet over gøre opmærksom på sig selv, og tænder lys i en mørk tid.

Den lille happening er spredt gennem Facebookgruppen ’Støt de brune værtshuse’, hvor der opfordres til at tænde alt lys ude og inde nu på fredag d. 29. januar i tidsrummet fra kl. 16-22.

Der er fremstillet en plakat i forbindelse med den lille happening, som kan sættes op i vinduet for at forklare forbipasserende hvorfor der er lys, men stadigvæk lukket.

”Vi deltager for at støtte op om vores værtshuse i en mørk tid. Vi sætter plakaten i vores vinduer så forbipasserende og eventuelt politiet kan se hvorfor vi har tændt lyset,” forklarer Heidi Hundevadt, indehaver af Høng Centerpub.

Også Morten Nystrup, indehaver af Kontoret i Kalundborg, har tilkendegivet at han deltager og tænder alt lys på Kontoret fredag aften.

’Kære gæster og forbipasserende, godt nok har vi stadig lukket, men vi har tændt alt lyset, i en kort periode for at fortælle at vi stadig er her og, at vi savner alle vores dejlige gæster. Vi kæmper til det sidste og føler med alle dem der har drejet nøglen’, står der på plakaten som hænges op i vinduerne på landets værtshuse.


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0