AnnonceLuk annonce
Vænget skal måske graves op igen

07-11-2018

Flere steder har jorden sat sig så Vænget er ujævn at køre på, måske skal dele af vejen graves op igen. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Det store kloakarbejde i Vænget som blev afsluttet for et år siden, har flere fejl og mangler, måske skal dele af Vænget graves op igen, oplyser Kalundborg Forsyning.

Mange bilister har været plaget af den dårlige vejbelægning i Vænget, efter at hele gaden har været gravet op og der er lagt nye kloaker, men bilisterne kommer til at vente flere måneder endnu før der bliver lagt ny asfalt.

”Det er helt normalt at slidlaget først lægges et år efter så stor en opgravning og vi var også klar til at gå i gang med arbejdet, men ved gennemgang af de nye kloakledninger i forbindelse med 1-års garantieftersynet, er der konstateret en række fejl og mangler, bl.a. har rørledningen sat sig flere steder, og det betyder at vi nu skal undersøge hvad vi kan gøre ved problemet, og kan ikke udelukke at der skal graves op punktvis og i værste fald skal en del af Vænget graves helt op igen, derfor giver det ingen mening at lægge ny asfalt nu,” fortæller Preben Thisgaard, teamleder ved Kalundborg Forsyning.

Det er især undergrunden som har givet de store udfordringer, det er gammel havbund som stadig sætter sig, og selv om Kalundborg Forsyning har gravet rigtigt meget jord væk og erstattet af et bedre bund materiale, ja så har vejen sat sig flere steder, bl.a. på grund af den megen trafik med de tunge bybusser og andre lastbiler.

Kalundborg Forsyning retter dog lidt op på problemerne med den dårlige vejbelægning. I dag onsdag vil et firma fræse de værste bump væk og fylde hullerne med asfalt, men ifølge Preben Thisgaard bliver det tidligst til foråret at der bliver lagt det endelige slidlag på Vænget.Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0