AnnonceLuk annonce
Vælg den rigtige vin til julens mad

14-11-2016

Johnny Hansen, indehaver af JH Vin/Vinoble. Foto: Vibeke Gylling

Af Jens Nielsen

Hos JH Vin/Vinoble i Høng er der mulighed for at smage vinen før du køber, i denne uge er der fokus på en helt særlig vin der egner sig til risalamande.

Johnny Hansen, indehaver af JH Vin på hovedgaden i Høng er klar til at betjene kunderne med deres ønsker til jul, og det er lige fra den gode flaske vin til flæskestegen og anden, men også med adventsgaver, firmagaver, gavekort og selvfølgelig også med vinen til risalamanden, og for Johnny Hansen er der ingen tvivl om hvad der skal serveres.

”Cherry Brandy er uden tvivl et af de bedste bud på en dessertvin, og faktisk så deler vi smagsprøver ud fredag og lørdag i denne uge i hele butikkens åbningstid, sammen et lækkert stykke chokolade”, fortæller Johnny Hansen.

Cherry Brandy, som er en kirsebærlikør, har en flot kobberrød farve og en god, cremet konsistens. I duften kommer der toner af kirsebærsten, kirsch og både bitre og søde, modne kirsebær. Smagen er meget velouragtig, med komplekse nuancer af marinerede kirsebær.

Cherry Brandy blandes af bitre og meget søde kirsebær som til sidst tilsættes Cognac og kirsebærbrændevin i en god kvalitet og i en passende blanding.

Johnny Hansen har i weekenden deltaget på det store julemarked på Kragerup Gods og her tog gæsterne rigtigt godt imod dessertvinen.

JH Vin, som er en del af kæden Vinoble har adresse på Hovedgaden 33, Høng, og har åbent mandag til torsdag, 10 til 17.30, fredag, 10 til 18 og lørdag fra 10 til 13.

Bliv tilmeldt vores nyhedsbrev og få en e-mail hvergang der er nyt på TV-Kalundborg.dk, KLIK HERFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0