AnnonceLuk annonce
VW Kalundborg inviterer til købers marked

30-12-2019

Salgschef Brian Petersen, Volkswagen Kalundborg, klar med masser af gode tilbud til købers marked de to næste weekender. Foto: Jens Nielsen

Volkswagen Kalundborg kører ind i det nye årti med en stribe af gode tilbud, der giver kunderne en god start på det nye år. Polo, T-Cross og T-Roc kommer alle tre med endnu mere standardudstyr uden merpris. Det og meget mere kan kunderne opleve i weekenden den 4. og 5. januar, og igen 11. og 12. januar, hvor Volkswagen Kalundborg inviterer til Købers Marked. 

Til dem, der ikke lige fik det de ønskede sig allermest til jul, er der håb endnu. Den 4. og 5. januar og 11. og 12. januar inviterer Volkswagen Kalundborg til Købers Marked, hvor de populære modeller Polo, T-Cross og T-Roc alle nu kommer med en Plus Pakke uden merpris.

Polo er minibilen, der leverer den voksne køreoplevelse. Den har høstet stor anerkendelse for dens høje niveau af kørekomfort, sikkerhed og rummelighed, der matcher selv større biler. Udstyret med en Plus Pakke får Polo en masse lækkert og anvendeligt udstyr så som et bakkamera, der giver et klart udsyn bagud, når der bakkes, eller App-Connect, der gør det muligt at betjene udvalgte funktioner fra din smartphone via touchskærmen i bilens infotainmentsystem. Alt sammen deltaljer, der gør hverdagens kørsel endnu nemmere og mere sikker, uden at det koster ekstra.

T-Cross giver fleksibilitet, rummelighed og SUV-appeal i et kompakt format. Den øgede siddehøjde giver et godt udsyn, interiøret har god plads til familie og bagage, og den indbyggede fleksibilitet gør T-Cross til en yderst alsidig bil. Sikker er den også med udstyr som Lane Assist, Adaptiv fartpilot, Blind Sport sensor og City Emergency Brake med fodgænger og cyklist-registrering. Nu topper Volkswagen dette med en Plus Pakke, der i en T-Cross Life 1,0 TSI DSG (115 hk), indeholder klimaanlæg, regnsensor, automatisk nedblændeligt bakspejl, bakkamera og App-Connect. Går man et udstyrstrin op og vælger en 1,0 TSI DSG (115 hk) Style indeholder Plus Pakken også Køreprofilindstilling, hvor du via infotainmentsystemet kan vælge mellem Eco, Comfort, Normal og Sport-køreprogrammer og tilpasse køreoplevelsen efter dit temperament.

Den sportslige T-Roc crossover-model udstråler med sit markante design masser af dynamik, og bag rattet leverer den en køreoplevelse, der lever op til det smarte ydre. Den 150 hk stærke og effektive 1,5 TSI turbomotor leverer sammen med DSG-gearkassen sportslige præstationer, god kørekomfort og flot brændstoføkonomi. Niveauet er højt i en T-Roc 1,5 TSI DSG Sport, men det bliver endnu højere med en Plus Pakke, der omfatter App-Connect, Bakkamera, Nøglefri betjening, el-betjent bagklap, Køreprofilindstilling og et Multifunktionsrat med varme. Alt sammen uden merpris.

Gratis vinterhjul

Skal bilen være lettere brugt! kan du i hele januar gøre en ekstra god handel. Hvis du køber en af de fine bruget biler giver Volkswagen Kalundborg nemlig 4 gratis vinterhjul med i handlen. 

Gratis forsikring

Alle der køber en ny eller brugt bil (max. 5 år gammel) får 1 måneds gratis VW forsikring med i handelen.

Skulle kalenderen for weekenden den 4. og 5. januar være fyldt med andre gøremål, er der en chance til for at se nærmere på de stærke tilbud hos Volkswagen Kalundborg den 11. og 12. januar, hvor Købers Marked fortsætter.

Begge weekender vil der være frisk kaffe og lækker chokolade.

Find mere information på Volkswagen Kalundborgs hjemmeside: www.vw-kalundborg.dkFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0