AnnonceLuk annonce
VVS-firma på nye hænder

08-07-2020

Fra venstre, Søren Oldenborg, indehaver af Dansk VVS Center og Høng VVS, sammen med Svend Erik Hansen og Svend Erik Pedersen. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Dansk VVS Center har pr. 1. juli købt Høng VVS Forretning på Charlottevej 12 i Høng.

I de sidste fem år har Søren Oldenborg, indehaver af Dansk VVS Center i Tjørnelunde ved Høng, arbejdet på et generationsskifte med indehaver af Høng VVS Forretning, Svend Erik Pedersen. Nu er aftalen på plads, og fra 1. juli er det Søren Oldenborg der står i spidsen for firmaet, hvor firmanavnet nu vil være Dansk VVS Center med undertitlen Høng VVS Forretning, samtidig samles alle aktiviteter på Charlottevej i Høng, oplyser Søren Oldenborg.

Dansk VVS Center var fra 2010 til 2015 en webshop med salg af VVS-artikler, men fra 2015 udviklede virksomheden sig til, at blive et mere traditionelt VVS-firma, og siden 2015 har de to Høng firmaer hjulpet hinanden med forskellige VVS-opgaver, derfor var det helt naturligt, at det skulle være Søren Oldenborg som skulle overtage Høng VVS Forretning fra Svend Erik Pedersen, som nu stille og roligt trækker sig tilbage.

Dansk VVS Center og Høng VVS forretning udfører alle former for VVS-arbejde, og har især rigtigt mange opgaver indenfor varmepumper, pillefyr, blødgøringsanlæg, fjernvarme, men er også klar når der skal skiftes en vandhane eller et toilet.


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0