AnnonceLuk annonce
VM sølv trods dramatisk styrt

19-08-2018

Patrick Hansen fra Jerslev var ude for et voldsomt styrt lørdag aften, men var med til at sikre Danmark VM sølv. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Patrick Hansen fra Jerslev vandt VM sølv sammen med det danske U21 landshold i Speedway lørdag aften i Varde, men stod også for aftenens mest dramatiske styrt.

Det blev Patrick Hansen fra Jerslev som tiltrak sig allermest opmærksomhed da han lørdag aften deltog i VM i speedway for U21 kørere, sammen med det øvrige danske landshold. Patrick stod klart for aftenens mest dramatiske styrt, som han heldigvis er sluppet nogenlunde fra.

Det var lige ved og næsten for de danske speedwaykørere ved U21-VM. Før næstsidste heat var danskerne blot to point efter Polen på førstepladsen.

I næstsidste heat fik Patrick Hansen en perfekt start og kom forbi sin polske konkurrent i første sving. Men efter udgangen af svinget mistede det lokale speedwaytalent kontrollen over cyklen og måtte se guldchancerne fordufte med et voldsomt styrt.

Patrick Hansen blev liggende på jorden i nogle minutter efter styrtet, hvor han efter alt at dømme blev ramt af den polske kørers motorcykel. Patrick kunne dog rejse sig og gå fra banen.

”Jeg har været til kontrol på hospitalet og jeg er umiddelbart sluppet billigt. Har slået halebenet, og det kraveben som lige har været brækket, men jeg vil være klar igen inden længe,” skriver Patrick Hansen på sin Facceokprofil. 
Patrick Hansen blev diskvalificeret efter styrtet, og Polen skulle derfor bare gennemføre sidste heat for at sikre sig førstepladsen. Derfor endte polakkerne med at løbe med guldet, mens danskerne altså måtte nøjes med sølv.

Det danske U21-hold bestod, ud over Patrick Hansen fra Jerslev, af kørerne Frederik Jakobsen, Andreas Lyager, Jonas Seifert og Christian Thaysen. Danmark vandt senest VM for U21-kørere i 2013.Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0