AnnonceLuk annonce
Uro på diskotek

04-02-2019

Modelfoto.

kontakt@tv-kalundborg.dk

Lørdag nat var der uro på Diskotek Shooters i Kalundborg i forbindelse med en mandlig gæst, der blev bortvist fra stedet.

Kl. 03 blev en 34-årig mandlig gæst fra Polen bortvist fra diskotek Shooters i Kordilgade i Kalundborg, da han blandede sig i vagternes arbejde, og var aggressiv. Manden gjorde udfald mod vagten, og blev i den anledning ført ud fra stedet, hvilket han modsatte sig. Han slog i den forbindelse sit ben, og måtte hentes i en ambulance. Politiet kom frem til stedet kort efter, hvor manden blev sigtet for overtrædelse af restaurationsloven for sin optræden på stedet.

Kort efter fik politiet en anmeldelse om, at en gruppe personer optrådte aggressivt over for dørmændene på et diskotek. Politiet ankom igen til diskoteket, og traf en gruppe personer fra Polen, der blev bortvist fra stedet. En 25-årig kvinde fra Polen var meget ophidset, og blandede sig i politiets arbejde. Hun blev derfor kortvarigt anholdt, indtil der var igen var ro på stedet. Hun blev sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen, hvorefter hun blev løsladt. Den 25-årige kan forvente at få en bøde for sin optræden.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0