AnnonceLuk annonce
Urhøj holder igen åbent hus

19-08-2016

Urhøj havde mange mennesker på besøg til deres åbent hus arrangement sidste år. Arkivfoto: Jens Nielsen.

Lørdag den 3. september holder VVS firmaet Urhøj igen åbent hus på Agertoften i Gørlev.

Ligesom tilfældet var sidste år, holder Urhøj igen åbent hus den første lørdag i september, præcis som tilfældet var sidste år.

”Vi havde en rigtig god oplevelse sidste år, hvor vi holdte åbent hus for 1. gang. Der var rigtig mange mennesker, omkring 500. Det er en god måde at vise os frem på. Jeg når ofte ikke at hilse på alle de forskellige kunder, fordi jeg sidder meget på kontoret, men det har jeg muligheden for her. Ligesom kunderne kan se, hvad vi har af forskellige ting, bl.a. diverse energiløsninger, og de kan hilse på resten af personalet,” siger Tom Johansen, der ejer Urhøj.

I år holder Urhøj det imidlertid ikke alene, men har flere samarbejdspartnere og leverandører med til arrangementet.

”Flere af vores samarbejdspartnere spurgte mig sidste år, om de ikke måtte komme og være med, så derfor har vi nu i fællesskab lavet åbent hus. Planen er jo, at det skal være en tradition, hvor alle vore kunder og andre interesserede kan komme med deres familier og hygge sig, og hvis man har lyst se på, hvad vi har af produkter. Men der er intet pres, det handler om at få en hyggelig dag,” siger Tom Johansen.

Forskellige energiløsninger

Til åbent hus arrangementet vil der være mulighed for at se forskellige ting, bl.a. vises der en række af energiløsninger, lige fra pilleovne og flisfyr til jord- og luftvarme-anlæg.

”Vi har en del kunder, der er blevet trætte af brændeovn, og som er gået over til fx pilleovn. En pilleovn kan selv regulere varmen, og er dermed langt lettere for fx ældre mennesker, der måske ikke ønsker den hårde kortvarige varme, og samtidig også slipper for at slæbe tungt brænde hjem til brændeovnen,” siger Tom Johansen.

Derudover er der mad og drikke til gæsterne i lange baner, og man kan deltage i Urhøjs konkurrence, der har kørt i nogle måneder.

”Jeg har købt en stor grill, så der vil være grillpølser mm. i lange baner. Og jeg skal også lige minde om, at man stadig kan nå at være med i vores konkurrence, hvor man kan vinde en iPad Mini. Konkurrencen kører frem til 19. september, og man kan se mere på vores Facebook side,” fortæller Tom Johansen.

Åbent hus på Urhøj foregår lørdag den 3. september på Agertoften 3 i Gørlev fra kl. 11 - 15.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0