AnnonceLuk annonce
Urhøj inviterer til spændende minimesse

31-08-2020

Åbent hus hos VVS-installatør og energirådgiver Urhøj på Agertoften i Gørlev, nu på lørdag, hvor der foruden øl, vand og grillpølser, bydes på masser af energiløsninger til alt fra familieboligen til store erhvervsløsninger.

Nu på lørdag, den 5. september mellem kl. 11 og 15, byder Tom Johansen og medarbejderne hos Urhøj endnu engang indenfor til Åbent Hus på Agertoften i Gørlev.

Det er 6. år i træk at virksomheden inviterer, såvel nuværende som kommende kunder til en minimesse, hvor en lang række af leverandører og samarbejdspartnere møder op med ekspertise og rådgivning.

Arrangementet plejer at være velbesøgt, mange plejer at kikke forbi i løbet af dagen.

Til åbent hus-arrangementet vil der være mulighed for at se en række forskellige energiløsninger, lige fra varmepumper, pilleovne og pillefyr, men også det nyeste i moderne vandhaner og blødgøringsanlæg. Ved de udstillede produkter kan man få svar på sine spørgsmål fra de kompetente medarbejdere og leverandører.

”Det som er det store tema lige nu er, at regeringen har varslet nye tilskud til varmepumper. Der vil kunne opnås tilskud til luft-vand varmepumper, jordvarme, men faktisk også til flis-, pille- og halmkedler. Vi opfordrer kunderne til at komme forbi for, at få en snak om den rigtige løsning, så vi kan lave et tilbud, på den måde er alt klar når tilskudsordningen falder på plads og træder i kraft,” fortæller Tom Johansen, indehaver af Urhøj, og fortsætter,

”Vi vil også præsentere Best Green, som er varmepumper på abonnement, både til erhverv og private, hvor kunden er garanteret en fast pris helt op til 12 år frem i tiden.”

Blødt vand

Rigtigt mange forbrugere er trætte af kalk i vandet, men det er der en løsning på, et blødgøringsanlæg fra BWT fjerner kalk fra vandet i hele vandinstallationen, og BWT er med på minimessen hos Urhøj på lørdag.

”Vi opfordrer folk til at tage en vandprøve med hjemmefra, så analyserer vi den med det samme og kunden kan få et godt tilbud på et moderne blødgøringsanlæg,” siger Tom Johansen.

Samarbejdspartnere

Til minimessen hos Urhøj lørdag den 5. september på Agertoften 3 i Gørlev fra kl. 11 – 15, deltager også en række af firmaets samarbejdspartnere, lige fra landbrugsmaskiner, vognmandsforretning, kloakmestre, til reklame og arbejdstøj. Ligeså bydes der på øl, vand og grillpølser, i år i et opstillet telt på pladsen, så alle corona restriktioner kan overholdes.


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0