AnnonceLuk annonce
Minimesse i Gørlev var populær

01-09-2018

Åbent Hus hos Urhøj i Gørlev. Foto: Gitte Korsgaard.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

I dag var der åbent hus hos VVS-installatør og energirådgiver Urhøj i Gørlev, og som altid kiggede rigtig mange forbi.

I formiddags holdte VVS-installatør og energirådgiver Urhøj i Gørlev åbent hus, og Tom Johansen bød, med sine medarbejdere hos Urhøj, alle interesserede indenfor til pølser og sodavand. Det er fjerde år i træk, at virksomheden inviterer, såvel nuværende som kommende kunder til en minimesse, hvor en lang række af leverandører og samarbejdspartnere mødte op med ekspertise og rådgivning.

Arrangementet var igen i år velbesøgt, omkring 500 kiggede forbi virksomheden i Gørlev i løbet af dagen. Der var bl.a. mulighed for at se en række forskellige varmeløsninger, lige fra pillefyr, jordvarme og luft til vand varmepumper og jordvarmeanlæg. Ligesom blødgøringsanlæg fra BWT, der fjerner kalk fra vandet i hele vandinstallationen. Det er i øvrigt stadig muligt at vinde et BWT blødgøringsanlæg, idet Urhøj har en konkurrence kørende frem til mandag d. 3. september på firmaets Facebookside.

Til minimessen deltog en lang række af Urhøjs samarbejdspartnere, Rasmus Degn, Electricom, LJ Plant og Pleje, Bjerge Vognmandsforretning, Gørlev Murer og Kloak, Palle Maler, Gangergården og også Kjerullf A/S.

Lys På Kalundborg

På messen var også Per Junge, der ejer Electricom, men også sidder som formand for Lys På Kalundborg - foreningen, der håber på bl.a. at kunne sætte fine lys på masterne på Gisseløre til jul. Med sig havde han en af de lamper, der skal være med til at sætte lys på masterne, hvis tilladelserne kommer i orden inden da.

"Vi har fået mundtlig tilkendegivelse fra Fredningsnævnet, men mangler lige den skriftlige. Intet bliver sat i gang før, men vi håber da, at vi kan sætte lys på masterne på Gisseløre til julemåneden," siger Per Junge.Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0