AnnonceLuk annonce
Uopmærksomme bilister

02-06-2020

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Tirsdag morgen skete der et færdselsuheld på Bjerge Landevej, hvilket betød, at folk måtte holde i kø i et stykke tid.

Tirsdag morgen kl. 06.50 var Bjerge Landevej spærret af to personbiler, hvoraf den ene var kørt op i den anden, da denne skulle foretage et venstresving. De to biler kom begge kørende med retning mod Kalundborg. Den forreste skal dreje til venstre ned af Filips Dalvej, hvilket den bagfrakommende ikke opdager, og dermed kører op i bilen foran. 

Der var tre personer i de to biler, som alle blev kørt med hver sin ambulance til tjek på skadestuen, men alle har det godt, og der er kun tale om materielskade. Den forreste bil blev ført af en 54-årig mand fra Haslev, og den bagerste bil blev ført af en 26-årig kvinde fra Høng.

Morgentrafikken blev lidt forsinket, da de tre ambulancer, to politibiler samt de to forulykkede biler alle spærrede vejen et kort stykke tid.

På Sæbyvej/Fælledvej i Tissø skete ligeledes et færdselsuheld mandag eftermiddag, da to personbiler kører mod nord af Sæbyvej, og den forreste skal svinge til højre ned af fælledvej. Den bagerste opdager ikke, at personbilen foran skal dreje, og kører op i den. Den forreste bil blev ført af en 64-årig mand fra Asnæs, dog en bagerste af en 38-årig mand fra Høng. Ingen kom til skade.


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0