AnnonceLuk annonce
Ungt talent skal ride til World Cup

14-10-2018

Sille Lundgaard skal sammen med sin pony, Miss Diva, til World Cup i Herning, hvor hun skal ride finalen i NordVestBox cup i Jyske Bank Boxen.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

11-årig Sille Lundgaard fra Kalundborg skal sammen med sin pony, Miss Diva, til World Cup i Herning, hvor hun skal ride finalen i NordVestBox cup i Jyske Bank Boxen fredag i efterårsferien. 

De sidste kvalifikationsstævner i Nord-Vest Box Cup er netop overstået, og det står nu klart, hvem der har kvalificeret sig til den store finale, der afvikles i Jyske Bank Boxen i forbindelse med World Cup Herning i uge 42, det skal Sille Lundgaard fra Kalundborg nemlig.

Fredag den 19. oktober skal Sille Lundgaard altså sammen med sin dygtige pony, Miss Diva, ride finalen i NordVestBox Cup til World Cup i Jyske Bank Boxen i Herning, og hun glæder sig.

"Tænk, at jeg kun er 11 år, og så skal jeg ride i selveste Boxen,” siger Sille Lundgaard, og bliver suppleret af sin mor, Pernille Lundgaard:

”Vi vælger at tage det, som en stor oplevelse Vi taler om, at Sille skal huske, at nyde suset, hun måske vil få i maven, når hun rider ind i Boxen. Vi overnatter i Herning fra onsdag, og glæder os meget til denne store oplevelse. Silles bedsteforældre har også købt billetter, og kommer til Herning, og ser hende ride om fredagen.”

Sille Lundgaard har redet, siden hun var tre år, og har haft sin pony, Miss Diva, i et år. Miss Diva er seks år, en glad og nem pony, der elsker at springe og ride ture i skoven, og Sille og Miss Diva er et godt makkerpar. De har redet kvalifikations stævner henover sommeren i LA og MB for at opnå point til finalen i NordVestBox cup. De har bl.a. været i Jylland to gange for at ride kvalifikationsstævner.

Sille Lundgaard og Miss Diva skal ride en opvarmningsklasse om torsdagen, og selve finalen om fredagen.Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0