AnnonceLuk annonce
Udvider til det dobbelte og ansætter lærling

21-02-2019

Morten Sonne Faigh og Emil Olsen, indehavere af Kalundborg Autolakering, har nu lejet hele den 1000 kvadratmeter store hal. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Kalundborg Autolakering i Ugerløse udvider og får dobbelt så meget plads, samtidig firmaets første lærling blevet ansat.

Det er kun knapt halvandet år siden at Morten Sonne Faigh fra Høng og Emil Olsen fra Næstved, dørene op til deres helt nye virksomhed, Kalundborg Autolakering, beliggende på Ellemosevej 5A i Ugerløse (de tidligere bygninger hvor der var Frovin Vinduer og Døre).

Siden er det gået stærkt, faktisk så stærkt at pladsen allerede er blevet for trang, derfor er lejemålet nu udvidet med yderlig 500 kvadratmeter, så firmaet nu råder over i alt 1000 kvadratmeter. Til at starte med lejede de to autolakerer det halve af den store industrihal, men nu råder de over hele bygningen. 

”Vi har store pladsproblemer, og bruger alt for meget tid på at flytte biler ud og ind af værkstedet, og når vi fx har en hellakering af en bil, så fylder alle løsdelene som døre og klapper temmelig meget, og vi får også flere og flere opgaver med sprøjtelakering af møbler og køkkenlåger, derfor har vi behov for mere plads,” fortæller Morten Sonne Faigh.

Med den dobbelte plads bliver der også mulighed for at kunne tage imod større kunder.

”Vi håber jo også at vi kan få fat i de større kunder, for nu har vi plads til deres biler, det har vi ikke haft før, og vi er derfor blevet valgt fra, det skal der laves om på nu,” siger Emil Olsen.

Ansat lærling

Det er ikke kun lokalerne som er blevet udvidet, også antallet af ansatte er blevet større, idet 21-årige Bastian Sejer Malmberg fra Kalundborg, er startet i lære d. 1. februar.

Bastian har allerede været i lære i et år et andet sted på Sjælland, men har nu fået flyttet resten af sin læretid til Kalundborg Autolakering.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0