Unge iværksættere bag nyt koncept

To kammerater fra Svebølle er sprunget ud som iværksættere med hjemmesiden NightPilot.dk

Af Jens Nielsen

To unge kammerater har i fællesskab skabt NightPilot.dk, en hjemmeside som nemt kan give unge mellem 18-25 år et overblik over tilbud i nattelivet.

De to kammerater Lasse Brandt Zastrow og Matias Ørberg Kristensen, begge fra Svebølle, står bag en helt ny hjemmeside NightPilot.dk, som nemt og hurtigt skal give unge et hurtigt overblik over tilbud, events og koncerter.

De to 20-årige iværksættere fik ideen efter en halvdårlig aften i byen.

”Vi var fem gutter der skulle i byen, og havde tjekket en lang række facebooksider, vi besøgte så en natklub som ikke lige var noget for os, og så spurgte vi os selv om hvorfor der ikke var et overblik over alle mulighederne i nattelivet, og det gav os så ideen til NightPilot.dk”, fortæller de to unge iværksættere, som i forbindelse med at de er sprunget ud som selvstændige erhvervsdrivende, har deltaget på flere iværksætterkurser.

De forskellige natklubber som, forhåbentligt, tilmelder sig til NightPilot.dk betaler for at få deres tilbud og events med på siden, mens de unge brugere kan benytte tjenesten helt gratis.

Hjemmesiden bliver markedsført via de sociale medier som Facebook, snapchat og Instagram, ligesom Lasse Brandt Zastrow og Matias Ørberg Kristensen møder op i nattelivet og deler materiale ud om det nye tiltag.

Foreløbigt satses der på Vestsjælland, derefter er det meningen at koncepten skal udbredes i hovedstaden og drømmen er at gøre konceptet landsdækkende.

Del