AnnonceLuk annonce
Ung påvirket fører kørte galt og endte i en have

15-07-2020

Af Jens Nielsen

En 19-årig ung mand kørte galt med sin bil natten til onsdag og endte i en have. Den unge mand er sigtet for både spiritus og narkokørsel.

Natten til onsdag, kl. 01.12 kørte en 19-årig mand fra Stenstrup på Fyn galt, da han kørte ad Stenrand i Svevølle i vestlig retning, hvor han kørte igennem et helleanlæg, hvor bilen kom i slinger.

På grund af vådt føre skred bilen ud og gled af vejen. Den endte i en have ud for Stenrand nr. 2, hvor den på sin vej påkørte et elskab, nogle stolper og beplantning i haven.

Politiet sendte en patrulje til stedet, hvor føreren blev testet med alkometeret, da der var mistanke om, at han var påvirket af spiritus.

Hans promille viste over det tilladte, så han blev anholdt, og da politiet mistænkte, at han havde indtaget narkotika, blev han sigtet for både spiritus og narkokørsel.

Med som passagerer i bilen var to unge mænd på 17 år fra Svendborg og Kalundborg. Alle tre personer blev kørt til sygehuset til kontrol, hvor den 19-årige fik udtaget blod, som skal vise, om han var påvirket under kørslen.

Politiet optog rapport om uheldet og den 19-årige kan forvente at høre mere i sagen, når resultatet af blodprøven kommer.


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0