AnnonceLuk annonce
Ung kvinde fra Kalundborg har vundet en million

14-01-2017

Af Jens Nielsen

En ung kvinde i 20’erne fra Kalundborg området er blevet den heldige vinder af en million kroner.

Det har været et stort mysterium, om der var nogen, der vandt på Quick Skrabejulekalenderen, men nu er den fjerde vinder af de i alt fem million-gevinster stået frem. Det er en kvinde i 20’erne fra Kalundborg Kommune, der har vundet en million kroner, oplyser Danske Spil i en pressemeddelelse.

Hun finder ud af, at hun er blevet millionær, da hun ringer hjem for at fortælle sin kæreste, at hun er på vej. Kæresten fortæller hende, at den sidste låge bliver skrabet, og da hun får at vide, at der gemmer sig et juletræ bag den sidste låge, bliver vinderen helt stille.

”Jeg var lige ved at køre i grøften,” fortæller hun, og fortsætter:

”Da jeg kommer hjem, tæller jeg 10 gange, om der er 10 juletræer, inden jeg går i bad. Da jeg kommer ud fra badet, tæller jeg lige én ekstra gang, for at være sikker,” fortæller vinderen.

Men hun troede dog stadig ikke helt på det, og ringede derfor til Danske Spil for at få det bekræftet.

”Da de fortæller, at den er god nok, hoppede og græd min kæreste og jeg af glæde, og vi fortalte vores familier det, men de ville se billeddokumentation, før de troede på det,” siger vinderen.

Det glade vinderpar har allerede købt en ny bil for pengene, og ellers skal gevinsten bruges på nogle praktiske ting til hjemmet, nogle rejser og så skal der investeres i aktier og obligationer.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0