Ung iværksætterkvinde i en mandsdomineret verden

Victoria Grønsedt, ung fremadstormende iværksætter med eget online byggemarked og tid til at læse sin kandidat i erhvervsøkonomi og virksomhedskommunikation på CBS. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Victoria Grønsedt har etableret sin internetbutik Fixdithus.dk på Stejlhøj I Kalundborg, nu udvides konceptet med en butik, hvor lokale kunder kan hente sine varer fragtfrit.

Det er små tre år siden at Victoria Grønsedt startede internetbutikken Fixdithus.dk med lager og kontor i Kalundborg. Nu er der to ansatte foruden indehaveren, som i øvrigt er en ung fremadstormende kvinde på 21 år, født i Hongkong, har boet stort set hele livet i Østen, og flyttede til Danmark for fire år siden.

Nu er Victoria Grønsedt bosat med kæresten i København, hvor hun læser sin kandidat i erhvervsøkonomi og virksomhedskommunikation på CBS, og så taler hun dansk, engelsk og kinesisk flydende, samtidig med at hun passer kunderne i Fixdithus.dk.

Virksomheden Fixdithus.dk blev startet på resterne af farfarens VVS-butik i Odense, og at det lige blev Kalundborg at firmaet skulle have lokaler er ingen tilfældighed.

“Kalundborg er min tilknytning til Danmark, det er mit hjem. Det er her vi har været på ferie i sommerhuset på Røsnæs hver sommer, og eneste grund til at jeg bor i København i dag, er på grund af mit studie. Kalundborg var det oplagte valg for mig, da det kom til hvor jeg skulle drive forretning,” fortæller Victoria Grønsedt, der har danske forældre, som er bosat i Østen.

Internetbutikken Fixdithus.dk er et online byggemarked, hvor der kan leveres alt i værktøj, isenkram, byggematerialer, og især materialer til gulvvarme er blevet firmaets speciale.

Starten i en mandsdomineret verden, har selvfølgelig været svær for Victoria Grønsedt.

”I starten blev jeg mødt meget af, hvad ved en 18-årig pige om byggematerialer, når jeg sad over for en mandlig sælger der havde mange års erfaring, men nu har jeg styr på det, og det er så fedt at komme ud til en leverandør og diskutere specifikationer på EPS-plader, og bare se ansigtsudtrykket, ja hun ved godt hvad hun snakker om, og når jeg sender en mail med mit navn, så ved de godt hvem jeg er,” griner Victoria Grønsedt.

Lokal butik

Internetbutikken Fixdithus.dk er populær blandt kunderne, faktisk har den hele fem stjerner på Trustpilot, og nu vil Victoria Grønsedt gøre det mere attraktivt for kunder i lokalområdet at handle på Fixdithus.dk, idet hun nu etablerer en lille butik på Stejlhøj 7A, hvor Fixdithus.dk har lager. Her vil kunderne kunne afhente de bestilte varer, og sparer på den måde fragten, samtidig vil butikken føre et udvalg af de mest almindelige varer i sortimentet, som kunderne har mulighed for at købe uden først at have bestilt dem online.

”Den nye butik bliver ikke et traditionelt byggemarked hvor man går rundt og hygger sig, men et sted hvor varerne kan afhentes fragtfrit når de er bestilt online, på den måde vil mange kunder kunne hente sine varer samme dag de er bestilt, og de sparer fragten,” siger Victoria Grønsedt, der glæder sig til at blive mere synlig i lokalområdet.

Læs mere om Fixdithus.dk, Klik her

Del