AnnonceLuk annonce
Ung iværksætter med speciale i revner og sprækker

14-04-2017

Her er Kasper Christiansen i gang med at fuge hos Kvickly Kalundborg. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Portræt: 25-årige Kasper Christiansen droppede kontanthjælpen og startede som selvstændig, det har han ikke fortrudt.

Kasper Christiansen fra Svebølle blev sagt op fra et job hos et smedefirma og måtte tage til takke med kontanthjælpen, men efter 14 dage blev kontanthjælpen droppet og Kasper startede som selvstændig med sit eget firma, Nordvestsjællands Fugeservice.

Kasper Christiansen havde igennem længere tid gået med drømmen om at have sit eget firma, og derfor blev beslutningen hurtigt taget, da han blev lovet en række opgaver hos en god kammerat.

Det er nu knapt et år siden firmaet blev startet og mængden af opgaver er lige så stille vokset.

Nordvestsjællands Fugeservice arbejder med alle former for fuger, og der er mange specialopgaver.

”Jeg arbejder meget med at lukke rundt om fx rørgennemføringer, her skal alt godkendes og dokumenteres, jeg har også haft en lidt speciel opgave på toppen af en silo i København hvor en række gennemføringer skulle tætnes mod tagpappet”, fortæller Kasper Christiansen.

En af de opgaver som der også bliver flere og flere af er udskiftning af fuger rundt om døre og vinduer.

”De gamle gummifuger giver op og så trænger der fugt ind, som kan ødelægge træværket, ligesom der også opstår en kuldebro, derfor er det vigtigt at få skiftet fugerne efter en årrække”, siger Kasper Christiansen.

Murbier

Et andet område som Nordvestsjællands Fugeservice også arbejder med er udskiftning og reparation af fuger i mellem mursten efter murbier.

”Et lille hul i en fuge, fx efter at der er boret et hul, kan ødelægge store dele af en væg hvis man ikke er opmærksom, murbierne flytter hurtigt ind og lader man bare stå til forsvinder mørtlen mellem murstene og væggen kan i værste tilfælde falde sammen”, fortæller den unge fugemand fra Svebølle, der er ud af en håndværkerfamilie og har prøvet lidt af hvert, trods sin unge alder.

Nordvestsjællands Fugeservice arbejder med fuger ved døre og vinduer, badeværelser, køkkener, gulvfuger, fødevarer- og medicinalfuger, reparation af gamle fuger samt udskiftning af gamle mørtelfuger.Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0