AnnonceLuk annonce
Ung frisør overtager salon

31-08-2016

Charlotte Åkerman er helt klar til at springe ud som selvstændig frisør. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen jens@tv-kalundborg.dk

23-årige Charlotte Åkerman springer ud som selvstændig frisør torsdag d. 1. september, hvor hun slår dørene op for Åkerman Hairstyle på Algade 27 i Gørlev.

I mange år har Tove Henriksen drevet Salon La Reine på Algade i Gørlev, nu er nøglerne overdraget den kun 23-årige frisør Charlotte Åkerman fra Gørlev, som nu kan kalde sig selvstændig med egen frisørsalon.

”Jeg glæder mig helt vildt til torsdag hvor jeg skal i gang”, fortæller Charlotte Åkerman, og fortsætter, ”jeg får travlt lige fra starten, der er allerede mange der har bestilt tid til at få ordnet hår, faktisk har jeg allerede tre dage hvor der er booket tid helt til klokken 20 om aftenen”.

Charlotte Åkerman har i en årrække, inklusiv læretiden, været ansat hos Salon Guldberg i Kalundborg, men med muligheden for nu at købe Salon La Reine var det tid til at komme videre med karrieren.

Åkerman Hairstyle ligger centralt i Gørlev, lige over for turistforeningens kontor og Bytorvet, og kunderne er tilsyneladende vandt til at der har været frisør på adressen i gennem mange år.

”Jeg er meget overrasket over den store interesse der har været for min salon, og over at der allerede er så mange bookninger i ordrebogen”, siger Charlotte Åkerman

Åbningen fejres med gode tilbud og med en reception lørdag d. 3. fra kl. 12 til 15.Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0