AnnonceLuk annonce
Ung V-kandidat i spidsen på Røsnæs

07-12-2020

Jacqueline Hersing er spidskandidat for Venstreafdelingen på Røsnæs. Privatfoto

Jacqueline Hersing, er netop valgt som spidskandidat for Venstreafdelingen på Røsnæs. Jacqueline er 26 år og er uddannet mikrobiolog med speciale i spildevandsrensning fra Kalundborg Forsyning. Til dagligt arbejder hun på Professionshøjskolen Absalon i Kalundborg hvilket danner afsæt for en af de sager hun brænder meget for: Uddannelse i Kalundborg Kommune.

Med sine 26 år må Jacquelines Hersing være blandt de yngste kandidater til kommunalvalget 2021. Hun er netop blevet valgt som spidskandidat for Venstregruppen på Røsnæs.

Med frivilligt forenings- og bestyrelsesarbejde har Jacquelines Hersing på tæt holdet oplevet det hun kalder Røsnæs mentaliteten der har budt på fællesskab og nærvær og ikke mindst en rivende udvikling for Røsnæs som samfund. – Noget som hun ser som vigtige værdier for de små lokalsamfund og for Kalundborg Kommune som en helhed. Hun mener, at vi skal løfte i flok og sammen bane vejen for at styrke og sikre Kalundborg nu og i fremtiden. Hun har fokus på at bevare og forstærke lokalesamfundene i kommunen. ”Røsnæs er et stærkt forbillede for andre mindre lokalsamfund og netop det skal bevares”, understreger Jacqueline og tilføjer: ” For at støtte de små lokalsamfund i Kalundborg Kommune, er tiltag som ”Få det fixet puljen” og ”Liv i forsamlingshusene” vigtige, og det vil jeg som kommunalbestyrelseskandidat blandt andet kæmpe for fortsætter.”

Den unge Venstrekandidat arbejder allerede tæt sammen med Malene Grandjean igennem EUC Nordvestsjælland, SYMB og Absalon for at skabe et inspirerende studieliv i Kalundborg. Men især også folkeskolen i Kalundborg optager hende. Jacqueline glæder sig over den nye strategi for folkeskolerne som den nuværende kommunalbestyrelse arbejder på at færdiggøre inden udgangen af dette skoleår.


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0