Undskyld vi roder - vi rydder op igen

Ifølge Fibia vil flere end 1.500 adresser få adgang til en hurtig og stabil internetforbindelse. Arkivfoto: Gitte Korsgaard.

kontakt@tv-kalundborg.dk

Forleden kunne TV-Kalundborg berette om, at hele Røsnæs nu får fibernet. Ifølge Fibia betyder det, at flere end 1.500 adresser nu får adgang til en hurtig og stabil internetforbindelse. Men inden da følger lidt rod og støj med.

”Vi har arbejdet os ud fra Kalundborg, og er nået til Nostrup, men i løbet af 2021 kommer fibernettet helt ud til fyret på spidsen. Man kan ikke arbejde hjemme og have børn i hjemmeskole uden en ordentlig internetforbindelse. Med fibernet får man en høj hastighed, så man kan bruge nettet til det hele,” fortæller salgschef i Fibia, André Funder Jensen.

Undskyld vi roder

Fibernettet er en hel ny infrastruktur, der skal bygges, og det kan give lidt støj og gener for beboerne.

”Vi fylder noget i gadebilledet med vores maskiner og det kan være lidt generende for dem, der bor der, men vi rydder pænt op efter os og som regel er vi kun få dage på de enkelte veje,” slutter André Funder Jensen.

Gravearbejdet går i gang med det samme, og det er forventningen, at dem der har bestilt fibernet, er oppe at køre sidst på efteråret.

Del