AnnonceLuk annonce




Underholdende og tankevækkende foredrag

14-03-2017

Kalundborg Biblioteksklub holder foredrag med Lone Kühlmann i Kalundborg hallerne.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Torsdag den 30. marts er der muntert og tankevækkende foredrag, "I medgang og medgang", med journalist Lone Kühlmann i Kalundborg Hallernes restaurant.

Kalundborg Biblioteker inviterer til et underholdende og tankevækkende foredrag, som med udgangspunkt i Lone Kühlmanns eget liv, illustrerer de store forandringer, der er sket i den måde, vi lever og tænker på.

Lone Kühlmann er ud af en slægt af snarrådige mænd og især kvinder. I et splinternyt foredrag baseret på erindringsbogen af samme navn fortæller hun med sit velkendte vid om at vokse op i kærlig, københavnsk familie med en mor, der var telefonistinde ved KTAS og en far, der var smed ved Sporvejene. Det er også historien om en tid med stor social mobilitet. Om driftige og hårdtarbejdende mennesker, som greb de sociale, økonomiske og kulturelle muligheder, der var i tiden, for at sikre en bedre tilværelse for sig selv og deres børn.



Stor livsappetit førte hende fra den pure ungdom ud i verden. Fra internationale ungdomsmøder over husholdningen på et dansk slot med kongelige forbindelser til 1960’ernes Mad Men-USA, som var fuld af overraskelser for en ung dansk au pair-pige. Hjemme igen besluttede hun sig for at blive journalist efter en lærerig tid i DRs tekniske afdeling omkring starten af TV-Avisen.

Foredraget foregår torsdag d. 30. marts kl. 19-21 i Kalundborg Hallernes restaurant, Munkesøgade 3 i Kalundborg. Det er gratis at blive medlem af biblioteksklubben. Man kan melde sig ind på kalundborgbib.dk/klub

Foredraget, der er arrangeret af Kalundborg Biblioteker, er både for medlemmer af Biblioteksklubben og for alle andre. Billetter skal købes via kalundborgbib.dk - "Det Sker" eller på bibliotekerne.

Kalundborghallernes restaurant tilbyder en foredragsmenu, der består af Pariserbøf med tilbehør. Menuen serveres i restauranten kl. 17 – 19. Bordbestilling er nødvendig, og foregår direkte til restauranten 



Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0